Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The CW vernieuwt Hart of Dixie en Beauty and the Beast

Afgelopen vrijdag kondigde The CW vroegtijdig aan dat Hart of Dixie en Beauty and the Beast een nieuw seizoen krijgen. Dit wordt voor Hart of Dixie het derde seizoen en voor Beauty and the Beast een tweede seizoen.

Eerder vernieuwde The CW al Arrow, The Vampire Diaries en Supernatural voor het 2013-2014 seizoen. Het lot van de series Nikita en The Carrie Diaries blijven nog onbekend. Het netwerk voegde hierbij dat in de komende weken nog een aantal beslissingen gemaakt zullen worden.
Vorige aflevering
Bluebell
Bluebell
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_anonymous
27 apr 2013 13:27 -
Leuk! Ben fan van Beauty and the Beast!
Reageer
avatar_JanWillemK
27 apr 2013 13:45 -
Zal mij benieuwen of Nikita nog een nieuw seizoen krijgt. Ondanks dat ik de serie super vind, ben ik bang dat de serie niet vernieuwd zal worden.
Reageer
avatar_JanWillemK
27 apr 2013 13:47 -
Wel moet ik zeggen dat ik vind dat The CW van te voren een keuze moet maken om een serie te vernieuwen of niet. Mochten ze ervoor kiezen om het niet te vernieuwen, dan kunnen ze altijd nog een goed einde geven aan een serie i.p.v. een cliffhanger.

Waarschijnlijk zijn de afleveringen van dit seizoen al gefilmd en valt er dus niets meer te veranderen.
Reageer
avatar_anonymous
27 apr 2013 15:28 -
Ik vraag me af of the carrie diaries renewed wordt. Nog even spannend
Reageer
avatar_anonymous
27 apr 2013 19:13 -
Afgelopen week las ik vaak dat mensen denken dat of Beauty and the Beast of The Carrie Diaries renewed zal worden, grote kans dat de laatste gecanceld is verbaasd me ook niet echt heeft het hele eerste seizoen moeite gehad met de kijkcijfers. Nikita daarentegen zijn ze optimistischer over dan vorig jaar rond deze tijd, maar je weet maar nooit. Ik hoop zelf dat Nikita een 4de seizoen krijgt en dat die vele maalen beter zal zijn dan de 3de, wat me wel een beetje tegen valt.
Reageer
avatar_JessicaD
27 apr 2013 19:19 -
ik ben blij met Hart of Dixie en zal nog even blijven duimen voor The Carrie Diaries!
Reageer
Hart of Dixie