Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum en trailer voor tweede seizoen van Harry Wild op Acorn TV

Maak je klaar voor meer Harry Wild. Acorn TV heeft met de release van een trailer aangekondigd dat de mysterieserie in oktober terugkeert.

Met Jane Seymour, Rohan Need en Kevin Ryan in de hoofdrollen volgt de serie de voormalige literatuurprofessor Harriet 'Harry' Wild (Seymour). Ze lost zaken op als privédetective met haar jonge partner Fergus Reid (Need), tot grote consternatie van haar zoon Charlie (Ryan), die politiedetective is. Paul Tylak, Amy Huberman en Rose O'Neill verschijnen ook in de serie.

Harry Wild

Acorn TV onthulde meer over de terugkeer van de serie in onderstaand persbericht:

"Acorn TV onthulde vandaag de startdatum en geheel nieuwe onderdelen voor het tweede seizoen van Harry Wild, de Ierse mysterieuze thrillerserie met in de hoofdrol Emmy -en Golden Globe-awardwinnende actrice Jane Seymour (The Kominsky Method, Dr. Quinn, Medicine Woman).

Het met humor gevulde seizoen van zes afleveringen, dat wordt omschreven als een van Seymour's meest dynamische rollen, begint met twee afleveringen op maandag 9 oktober op Acorn TV. Nieuwe afleveringen zullen wekelijks op maandag verschijnen. De serie is beschikbaar op Acorn TV in de VS, Canada, Nieuw-Zeeland, Australië en het Verenigd Koninkrijk.

Seizoen twee volgt de voormalige literatuurprofessor Harry Wild (Seymour), die een ongewoon tijdverdrijf heeft gevonden in haar pensioen: het oplossen van misdaden samen met haar jonge partner in PI-werk, Fergus Reid (Rohan Nedd, Whitstable Pearl). Samen onderzoeken ze zaken variërend van vermissingen tot moorden, tot grote ergernis van Harry's zoon Charlie (Kevin Ryan, Guilt), die detective is bij de Garda in Dublin. Wanneer Fergus' moeder plotseling opduikt, jaren nadat ze haar familie in de steek liet, moeten ze een diep persoonlijk mysterie oplossen: Wat zijn haar bedoelingen? En kan hij haar vertrouwen?

Andere castleden zijn Paul Tylak (Kin (2021)), Amy Huberman (Striking Out, Cold Feet) en Rose O'Neill.

Harry Wild wordt geproduceerd door Dynamic Television. Acorn Media Enterprises coproduceert. Seizoen twee is bedacht en geschreven door David Logan, samen met schrijfster Jo Spain, en geproduceerd door Jane Seymour, Daniel March, Klaus Zimmermann, James Gibb, Morgan O'Sullivan, James Flynn, Bea Hammer en Catherine Mackin. Robert Quinn en Emer Conroy zijn de regisseurs."

Hieronder kun je de trailer voor Harry Wild seizoen twee bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
No One Here Gets Out Alive
No One Here Gets Out Alive
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Harry Wild