Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Max vernieuwt animatieserie Harley Quinn met een vijfde seizoen

Harley Quinn komt terug voor nog een ronde. Max heeft de komedie voor volwassenen vernieuwd voor een vijfde seizoen.

Het vierde seizoen volgt Harley Quinn (ingesproken door uitvoerend producent Kaley Cuoco) als ze voor zichzelf begint na haar breuk met The Joker (Alan Tudyk). Met de hulp van Poison Ivy (Lake Bell) en een bende DC-castoffs probeert Harley zich een weg te banen naar de Legion of Doom, voordat een identiteitscrisis haar op een grotere zoektocht stuurt om haar ware plaats in Gotham City te vinden.

Naast Cuoco bestaat de stemmencast uit Christopher Meloni, Ron Funches, JB Smoove en Tony Hale.

Harley Quinn

"Het getalenteerde Harley Quinn-team is er opnieuw in geslaagd een seizoen af te leveren dat voortbouwt op alles wat eerder is verschenen en toch fris en inventief aanvoelt", zegt Suzanna Makkos, Executive Vice President, Original Comedy and Adult Animation, Max en Adult Swim. "Ze blijven hilarische, hartverwarmende en gestoorde verhalen brengen met onze sympathieke groep DC buitenbeentjes, en we kunnen niet enthousiaster zijn voor de fans om te zien wat ze hebben bereikt in seizoen vijf."

"Harley Quinn heeft met elk nieuw seizoen het komische breekijzer hoger gelegd", zegt Peter Girardi, Executive Vice President, Alternative Programming, Warner Bros. Animation. "We zijn verheugd om deze samenwerking met Max voort te zetten en onze grootste slag tot nu toe te slaan voor seizoen vijf."

Uitvoerend producenten Justin Halper, Patrick Schumacker en Dean Lorey voegen hieraan toe: "We zijn blij dat het nieuws over de voortdurende tegenslagen van Harley en Ivy eindelijk bekend is en we kunnen stoppen met het in het geheim vertellen aan mensen. We moeten nu minstens drieduizend NDA's (geheimhoudingscontracten) hebben uitgedeeld. Het was een grote verspilling van papier."

Max kondigde onlangs een nieuwe Harley Quinn geanimeerde spin-off serie aan getiteld Kite Man: Hell Yeah! die in 2024 verschijnt, waarin Kite Man en Golden Glider hun relatie naar een hoger niveau tillen door een bar te openen in de schaduw van Lex Luthor's Legion of Doom.

Harley Quinn is gebaseerd op personages uit DC en wordt geproduceerd door Delicious Non-Sequitur Productions, Lorey Stories en Yes, Norman Productions in samenwerking met Warner Bros. Animation. De serie is ontwikkeld door Justin Halpern, Patrick Schumacker en Dean Lorey. Dean Lorey is uitvoerend producent en showrunner.

Uitvoerend producenten zijn Justin Halpern, Patrick Schumacker, Kaley Cuoco, Sam Register en Katie Rich. Co-uitvoerend producenten zijn Chrissy Romero. Toezichthoudende producenten zijn Cecilia Aranovich Hamilton en Ian Hamilton. Producer is Susan Ward. Adviserende producenten zijn Jamiesen Borak en Leslie Schapira. Co-producer is Vidhya Iyer.
Video on youtube
Vorige aflevering
Killer's Block
Killer's Block
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Harley Quinn