Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Startdatum derde en laatste seizoen Happy Valley

De Britse misdaadserie Happy Valley is over een kleine maand weer te zien, zo heeft BBC One bekendgemaakt.

Het bekroonde drama keert terug voor zijn derde en laatste seizoen op Nieuwjaarsdag (zondag 1 januari) 2023 om 21.00 uur op BBC One.

Er is ook een korte teaser voor de nieuwe afleveringen vrijgegeven, met een glimp van Sarah Lancashire als sergeant Catherine Cawood en James Norton als haar aartsvijand Tommy Lee Royce.

Happy Valley

In het nieuwe seizoen van Happy Valley kruist Catherine opnieuw het pad van Tommy terwijl ze een moord onderzoekt.

Volgens de officiële synopsis: "Haar kleinzoon, Ryan (Rhys Connah), is nu zestien en heeft zijn eigen ideeën over het soort relatie dat hij wil hebben met de man die Catherine weigert te erkennen als zijn vader, waardoor Catherine's zus Clare (Siobhan Finneran) in het midden zit.

"In een ander deel van de vallei komt een plaatselijke apotheker in de problemen wanneer een buurman wordt gearresteerd."

Lancashire, Norton en Finneran worden in het nieuwe seizoen vergezeld door terugkerende castleden als Con O'Neill (als Clare's vriend Neil), George Costigan (Nevison Gallagher), Charlie Murphy (Ann Gallagher), Derek Riddell (Richard Cawood), Karl Davies (Daniel Cawood), Susan Lynch (Alison Garrs), Rick Warden (Mike Taylor) en Vincent Franklin (Andy Shepherd).

Nieuw in de cast zijn Amit Shah (The Other One, The Long Call), Mark Stanley (The Girl Before, White House Farm) en Mollie Winnard (All Creatures Great and Small (2020), Four Lives).

"Iedereen is terug - alle personages die je verwacht terug te zien zijn terug," vertelde Sally Wainwright eerder aan RadioTimes.com. "We zijn zeven jaar verder (na de gebeurtenissen van seizoen twee). Het plan was om te wachten tot Ryan ouder was, zodat hij zijn eigen keuzes kan maken of hij contact met zijn vader wil of niet. Dus dat wordt echt verkend."
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
03x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Sproet2jes
04 dec 2022 13:06 - 04 dec 2022 13:07
Jipppppie de pippie, eindelijk is het dan zo ver, ga 'n klein vreugde dansje doen.;)))
Reageer
Happy Valley