Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC maakt zomerschema bekend van vier series

CBS en Netflix gingen NBC al voor in het bekend maken van hun zomerschema. Maar nu heeft NBC het zomerschema bekend gemaakt van het tiende seizoen van America’s Got Talent, het zevende seizoen van American Ninja Warrior, het derde seizoen van Hannibal en de nieuwe serie Aquarius.

Hieronder de details:

American Ninja Warrior zal op maandag 25 mei terugkeren. De reality-tv serie boordevol actie zal voor een zevende seizoen weer een aantal uitdagende hindernisbanen krijgen. De deelnemers uit heel Amerika die dat het beste doen gaan naar de grote finale in Los Vegas waar ze een verbluffend parcours van vier fasen moeten afleggen naar het model van de beroemde Mt. Midoriyama uit Japan. Matt Iseman zal dit seizoen, samen met voormalig NFL speler Akbar Gbaja Biamila, gastheer zijn.

De talentenjacht America’s Got Talent, de best bekeken zomerserie van de laatste negen jaar, zal op dinsdag 26 mei terugkeren met het tiende jubileum seizoen. Howard Stern, Heidi Klum, Mel B en Howie Mandel komen terug als jury en Nick Cannon keert terug als gastheer.

Aquarius, de nieuwe politiedramaserie, zal in première gaan op donderdag 4 juni. Het is 1967 en het tijdperk van de vrije liefde, drug experimenten en Vietnam is in volle gang. Wanneer Emma (Emma Dumont, Salvation), de tienerdochter van een gerespecteerde advocaat, vermist wordt, gaat LAPD Sgt. Sam Hodiak (David Duchovny, Californication, The X-Files) op onderzoek uit. Hij ontdekt al snel dat de hippie kinderen die hij ondervraagt niet positief staan tegenover agenten, in het bijzonder een agent met haar zo kort als dat van hem.
Als hij iemand nodig heeft die hij kan vertrouwen wordt hij partner van de jonge undercover agent Brian Shafe (Grey Damon, Friday Night Lights), een gezagsgetrouwe officier, die worstelt met zijn eigen innerlijke demonen. Hij begint ook te vertrouwen op Charmain Tully (Claire Holt, Vampire Diaries, Pretty Little Liars), een ambitieuze beginnende agente, die niet kan wachten om zich te bewijzen tegenover een door mannen gedomineerd beroep.
Het duurt niet lang voordat ze stuiten op een sekteleider die op zoek is naar kwetsbare vrouwen om toe te treden tot zijn sekte. Vandaar volgen ze het pad van deze man, wat een pad blijkt te zijn van drugs, seks, moord en culturele revolutie. Ze konden toen nog niet weten dat deze man, waar ze jacht op maakten, de wereldberoemde seriemoordenaar en sekteleider Charles Manson (Gethin Anthony, Game of Thrones) zal worden, een verloren ziel die wanhopig probeerde een ingang te vinden bij de muziek scène van de jaren '60, tot er iets brak.
Aquarius is een kat- en muisspelletje tussen Manson en de politie in die turbulente jaren in aanloop naar de beruchte Tate-LaBianca moorden.

Het vervolg van Hannibal zal ook op donderdag 4 juni van start gaan. De donkere en spookachtige serie Hannibal keert terug voor een derde seizoen om het lot van de karakters te ontrafelen en hun griezelige kat- en muisspel voort te zetten.
Na de schokkende gebeurtenissen van de seizoensfinale, is Hannibal (Mads Mikkelsen, Casino Royale) op de vlucht in Europa, vergezeld door zijn psychiater Bedelia Du Maurier (Gillian Anderson, The X-Files), met een nieuwe identiteit maar met dezelfde onverzadigbare eetlust. Als het leven van Will (Hugh Dancy, Daniel Deronda), Jack (Laurence Fishburne, CSI) en Alana (Caroline Dhavernas, Wonderfalls) aan een dun draadje hangt zal hun dodelijke dans een verrassende en onverwachte wending nemen en zal hun leven nooit meer hetzelfde zijn.

Naar welke bovenstaande serie kijk jij het meeste uit deze zomer?

Vorige aflevering
The Wrath of the Lamb
The Wrath of the Lamb
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
09 maa 2015 14:02 -
Hannibal, ik kan niet wachten tot het zover is
Reageer
avatar_Mandy1966
09 maa 2015 14:58 -
Aquarius lijkt me wel wat en uiteraard Hannibal, ik ben gek op deze geweldige serie, was het maar vast zover ;-)
Reageer
Hannibal