Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

NBC vernieuwt Hannibal en About a Boy, cancelt Revolution en Community

NBC heeft bekend gemaakt dat Hannibal en About a Boy ook aankomend seizoen te zien zijn bij de zender. Voor beide series zat een vernieuwing er al aan te komen, dus dit nieuws komt niet als een verrassing.

De romantische komedie van Jason Katims deed goede zaken op dinsdag na The Voice. De serie behaalde constante kijkcijfers, met zelfs een paar uitschieters.

NBC zet ook weer Hannibal op het menu, fijnproevers kunnen dus ook weer aankomend seizoen gulzig aan de tafel plaatsnemen. Deze vernieuwing voor de upfronts is goed nieuws voor de serie, want vorig seizoen werd de serie pas verlengd na de upfronts. Hannibal presteerde niet heel denderend op vrijdag, maar de serie is niet duur voor NBC en door een specifieke deal worden de kosten nog lager voor het derde seizoen. En het helpt natuurlijk dat Hannibal de kritisch meest geprezen serie van NBC is.

Na de televisiedood een aantal keren te hebben ontlopen, is het geluk van Community nu op: de serie is gecanceld door NBC. Bedenker Dan Harmon keerde dit seizoen terug naar Community en kwalitatief ging de serie weer enorm vooruit. De kijkcijfers scheelden niet veel van die van het vierde seizoen, maar na vijf seizoenen is het dan toch nu echt klaar. Dat zesde seizoen waar de gepassioneerde fanbase zo naar verlangde komt er dus niet aan, nu maar hopen dat een film er wel aankomt.

Na een vliegende start is er na twee seizoenen dan ook een eind gekomen aan Revolution. Revolution presteerde heel goed in haar eerste seizoen en de serie was erg prominent aanwezig bij de upfront-presentatie van NBC van het afgelopen jaar. Dit seizoen was de serie echter geen schim meer van de serie die het was en de kijkcijfers waren ook niet heel denderend. Sterker nog, de serie had veel van haar publiek ingeleverd. Voor NBC dus reden genoeg om niet meer deel te nemen aan de revolutie.
Vorige aflevering
The Wrath of the Lamb
The Wrath of the Lamb
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (14)

avatar_Flash
09 Mei 2014 21:59 -
Spijtig dat Revolution niet verder gaat.
Reageer
avatar_JanWillemK
09 Mei 2014 22:24 -
Helaas voor Revolution. Gecanceld ondanks dat seizoen 2 stukken beter was..
Het was geen ijzersterke serie maar het is goed kijkplezier.
Reageer
avatar_JanWillemK
09 Mei 2014 22:27 -
Ook gewoon nog steeds niets gehoord over Siberia. Ik hoop echt dat die serie vernieuwd word!
Reageer
avatar_bartvanvliet
09 Mei 2014 22:42 -
idd jammer van revolution.
Reageer
avatar_anonymous
09 Mei 2014 23:22 -
Yes! Hannibal is vernieuwd! :D
Reageer
avatar_anonymous
10 Mei 2014 20:19 -
Kijk Revolution niet meer (saaie serie), maar dacht dat die nog wel een 3de seizoen zou krijgen. Maar de grootste verrassing: Hannibal!!!!! Wordt dit de 'Community' van de dramaseries? Let's hope so
Reageer
avatar_anonymous
10 Mei 2014 22:29 -
Zeer jammer dat Revolution gecanceld is!! Vond het een erg leuke serie!
Reageer
avatar_anonymous
11 Mei 2014 01:05 -
neeeeee community :((
Reageer
avatar_KoNijn
13 Mei 2014 09:48 -
Jammer van Revolution....
Reageer
avatar_Nikkixtwix
14 Mei 2014 19:54 -
Jammer dat revolution niet meer verder gaat.. Het was me lievelings serie !
Reageer
avatar_Olga2000
31 Mei 2014 15:32 -
Apart... Ik vond tweede seizoen van Revolution namelijk beter dan het eerste. Revolution was ook prominent in kijkcijfersoverzicht aanwezig. Ik ging dan ook echt vanuit dat er derde seizoen zou komen... Jammer.
Reageer
avatar_Olga2000
31 Mei 2014 15:32 -
Apart... Ik vond tweede seizoen van Revolution namelijk beter dan het eerste. Revolution was ook prominent in kijkcijfersoverzicht aanwezig. Ik ging dan ook echt vanuit dat er derde seizoen zou komen... Jammer.
Reageer
avatar_anonymous
10 jun 2014 17:31 -
erg fijn dat de serie gestopt is. ik zat mij rot te ergeren al de laatste 15 alleveringen. het zat er dik aan te komen dat de serie zou gaan stoppen want naar mijn mening was er totaal overbodig de onzinnige toevoeging van vrouwen die in niemandalletjes rondliepen om kijkers te trekken, nog meer onzinnigere dicussies onderling en ohja ineens ging alles met elkaar naar bed. terwijl niemand enige vorm van hygiene kan toepassen ieuuwwwww. de nanotechniek zat in het slop en werd ondergeschikt aan het verhaal dus dat de serie moet stoppen wegens kijkers tekort ondanks een bepaald sexgehalte toe te voegen is een logische verklaring.
nee revolution sloeg voor mij de plank echt mis en thank god its over.
Reageer
avatar_hilmavangelderen
11 aug 2014 13:36 -
Gisteravond de laatste aflevering van revolution gezien. Ik baalde er van de er geen seizoen 3 komt maar nu ik de laatste aflevering gezien heb vind ik het wel best.
Vond het seizoenseinde niet denderend, eerder een afknapper.
Reageer
Hannibal