Halt & Catch Fire

7.7 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Halt & Catch Fire krijgt derde seizoen

"Silicon Valley here we come!" Met die uitspraak kondigde AMC op 8 oktober het derde seizoen van Halt & Catch Fire aan. Het tweede seizoen kreeg lovende kritieken, vooral doordat de focus niet meer lag op het bouwen van computers, maar op online gaming, communicatie en het ontstaan van internet. Schrijvers Christopher Cantwell en Christopher C. Rogers zijn ook in het derde seizoen weer van de partij. Zij zullen niet alleen de rol van schrijver, maar ook als producent vervullen. Het derde seizoen, dat tien afleveringen krijgt, zal te zien zijn op AMC Global.

Cantwell en Rogers hebben aangegeven dat ze zich verder willen storten op de underdog van de serie. Het derde seizoen van Halt & Catch fire zal in de zomer van 2016 te zien zijn.

Vorige aflevering
Ten of Swords
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Good Trouble is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première in januari 2019. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.
Vandaag, 14:00
Grown-ish is een Amerikaanse komedieserie van de zender Freeform. Sinds 16 januari wordt het derde seizoen uitgezonden.
Vandaag, 13:00
De Amerikaanse zender Freeform heeft vrijdag gemeld dat de nieuwe fantasyserie Motherland: Fort Salem in maart van start zal gaan.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender AMC ontwikkelt een aantal ideeën die de basis kunnen vormen voor een derde seizoen van de anthologieserie The Terror.
Vandaag, 09:00
De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
Gisteren, 16:00
1
Streamingdienst Netflix gaat dit jaar meer geld in eigen content steken dan vorig jaar. Het bedrijf zal in 2020 ongeveer 17 miljard dollar (zo’n 15,7 miljard euro) uitgeven aan eigen producties, ruim 2 miljard dollar meer dan in 2019.
Gisteren, 15:00