Halt & Catch Fire

7.7 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Halt & Catch Fire krijgt derde seizoen

"Silicon Valley here we come!" Met die uitspraak kondigde AMC op 8 oktober het derde seizoen van Halt & Catch Fire aan. Het tweede seizoen kreeg lovende kritieken, vooral doordat de focus niet meer lag op het bouwen van computers, maar op online gaming, communicatie en het ontstaan van internet. Schrijvers Christopher Cantwell en Christopher C. Rogers zijn ook in het derde seizoen weer van de partij. Zij zullen niet alleen de rol van schrijver, maar ook als producent vervullen. Het derde seizoen, dat tien afleveringen krijgt, zal te zien zijn op AMC Global.

Cantwell en Rogers hebben aangegeven dat ze zich verder willen storten op de underdog van de serie. Het derde seizoen van Halt & Catch fire zal in de zomer van 2016 te zien zijn.

Vorige aflevering
Ten of Swords
Ten of Swords
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08