Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer van Hacks seizoen drie brengt Jean Smart en Hannah Einbinder terug waar ze begonnen

De nieuwste blik op het komende seizoen van de Emmy-winnende serie van HBO Max biedt ook een glimp van de stomende rol van J. Smith-Cameron.

Deborah Vance (Jean Smart) en Ava (Hannah Einbinder) zijn weer terug bij af in de trailer van seizoen drie van Hacks. Nadat Deborah Ava liet gaan om haar vleugels uit te slaan en te laten groeien als schrijfster, kan Ava niet verder zonder haar mentor.

15199 Hacks s3

Sinds kijkers Deborah voor het laatst zagen, is haar special een grote hit geworden en is ze een grotere ster dan ze ooit was. "Je carrière is nog nooit zo heet geweest. Had je ooit gedacht dat je weer aan de top zou staan?" vraagt een verslaggever op een rode loper. Deborah, die haar diva-status weer heeft opgeëist, antwoordt niet zo nederig: "Ja."

Wanneer Ava zich realiseert dat ze op hetzelfde evenement is als Deborah, wordt ze geïnformeerd door agent Jimmy LuSaque (co-bedenker Paul W. Downs, die werd gepromoveerd tot een vaste rol voor seizoen drie) dat Deborah niet alleen een nieuwe schrijver heeft aangenomen - ze heeft er nu twee in dienst om Ava te vervangen. Net als Ava klaar is om weg te stormen omdat ze worstelt met de teleurstelling dat ze vervangen is, komt ze uiteindelijk zelf met Deborah in de lift staan.

Terugkijkend naar het eerste seizoen belandt Ava op Deborahs bank en vraagt of ze weer met haar oude baas mag samenwerken: "Geen grapjes meer over mijn uiterlijk."

"Oh, kom op! Die zijn al opgenomen," spot Deborah. En ze vindt een achterpoortje om Ava te kwellen als het om haar uiterlijk gaat, door haar manager Josefina te vragen om teksten met beledigingen voor te lezen. "Ava, moet ik je haar reanimeren? Want het is slap en futloos," zegt ze terwijl ze de tekst voorleest en Deborah grinnikt.

De trailer geeft ook een voorproefje van gastoptredens van Tony Goldwyn en Succession-acteur J. Smith-Cameron.

Seizoen drie van de Emmy-winnende serie gaat donderdag 2 mei van start. HBO Max zal twee afleveringen per week afleveren tot 23 mei, met de finale op 30 mei. Downs, Lucia Aniello en Jen Statsky zijn de co-bedenkers en showrunners.

Hieronder kun je de trailer voor het derde seizoen van Hacks bekijken.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
03x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Hacks