Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nog geen video maar wel foto's en premièredatum voor Guilty Party

Guilty Party: Kate Beckinsale's Paramount+ serie laat eerste foto's zien en maakt premièredatum bekend.

Kate Beckinsale (The Widow) speelt de in diskrediet geraakte journaliste Beth Burgess in en de streamer deelt een verzameling first-look-foto's voorafgaand aan de première op 14 oktober.

11363 GP 1

De serie met tien afleveringen van een half uur volgt Beth terwijl ze probeert haar carrière te redden door een jonge moeder te helpen, Toni Plimpton gespeeld door nieuwkomer Jules Latimer, die is veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf voor het verminken en vermoorden van haar man - misdaden die ze naar eigen zeggen niet heeft begaan.

Tijdens de TCA werd het 'witte redder'-aspect van de relatie van Beth en Toni onthult, iets wat maker Rebecca Addelman (New Girl) niet lichtvaardig opvat.
"Als creatief team en ikzelf als de maker, hebben het heel serieus genomen en hebben er veel over nagedacht," zei Addelman. "Het was een zeer opzettelijke besluitvorming van de kant van de serie om het idee van blank redder-isme te hanteren en om in eerste instantie stereotypen te presenteren en die stereotypen te nemen en zeer reële en zeer dimensionale karakters te ontwikkelen die evolueren naar echt onverwachte grensverleggende plaatsen. En dat de relatie tussen Toni en Beth naar een zeer emotionele en diepe onverwachte plek gaat.”

11363 GP 2 Seizoen één richt zich op de relatie tussen Beth en Toni en de mannelijke acteurs willen die van hen in de toekomst onder de aandacht brengen als de serie doorgaat. Addelman deelde dat het eerste seizoen eindigt op een manier die zou kunnen doorgaan met meer afleveringen. "We verlaten het seizoen op een plek die smeekt om een ​​seizoen twee", zei Addelman.
11363 GP3
Vorige aflevering
Guilty Party
Guilty Party
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Guilty Party