Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
6.5
Sam Blaauboer geeft "Grimm - Seizoen 5" een 6.5.
Geschreven door Sam Blaauboer op 2 november 2016.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Grimm - Seizoen 5

Jaja eindelijk is hij hier dan het vijfde seizoen van de serie Grimm. En wat was hij spannend. Ik begon deze serie te kijken sinds hij voor het eerst in Nederland werd vertoond. Ik heb toen een heel tijdje niet meer gekeken, maar toen ik zag dat ze alweer bij seizoen 5 zijn wist ik gewoon dat ik weer moest gaan kijken. Grimm werd verlengd voor een vijfde seizoen op 5 februari 2015, en het seizoen werd gefilmd in het gebied van Portland, Oregon. De eerste aflevering van het seizoen was "The Grimm Identity" en de seizoens finale was de aflevering "The Beginning of the End". Het was een tijdje geleden dat ik Grimm had gezien en moest dus veel onderzoek doen om een beetje bij te blijven.

Nick Burkhardt (David Giuntoli, 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi) en zijn team, bestaande uit Hank Griffin (Russell Hornsby, Suits), Monroe (Silas Weir Mitchell, The Mentalist), Rosalee Calvert (Bree Turner, The Mentalist) en Drew Wu (Reggie Lee, The Fast and the Furious) moeten het weer opnemen tegen allerlei figuren. Van weerwolven tot rattenkoningen het komt allemaal voor. En dit terwijl Nick zich ook moet bezighouden met zijn vaderlijke taken. Verder gebeurt er in elke aflevering wel iets speciaals of mysterieus, dus ben je benieuwd dan raad ik aan om het te kijken.

Maar hoe vond ik Grimm seizoen 5? Om eerlijk te zijn vond ik hem op sommige delen matig. Er zat niet altijd vaart in de afleveringen. Voornamelijk in het eerste gedeelde van de serie mocht er van mij wat meer vaart in het verhaal komen. Uiteindelijk is er ook wel vaart in het verhaal gekomen, maar dit kwam pas in het tweede gedeelte van het seizoen. Verder vond ik het een goed seizoen. Het sloot naadloos aan op de gebeurtenissen in seizoen 4 en ging gewoon verder. Ook het einde was zeer spannend (misschien omdat ze sommige gebeurtenissen nog even in het verhaal hadden willen doen). Het was een aflevering vol met actie, spanning en verdriet.

Zou ik Grimm seizoen 5 nog een keer kijken? Nee, dat niet. Ik heb het nu gezien en zou er geen geduld voor hebben om nog eens het, naar mijn idee, trage eerste halve gedeelte te kijken van het seizoen. Als ze seizoen 6 met veel actie kunnen laten beginnen en het met nog meer actie en spanning kunnen laten eindigen dan zal ik die zeker als eerste gaan kijken.
Volg Grimm
Vorige aflevering
The End
The End
06x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Grimm