Grimm

8.2 / 10
42 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Grimm krijgt volledig seizoen

NBC heeft aangekondigd dat het sprookje Grimm een volledig seizoen zal gaan krijgen.
"We zijn erg blij dat we nu definitief een volledig seizoen aan kunnen kondigen” aldus de grote baas bij NBC Entertainment, Robert Greenblatt.

Samen met dit nieuws heeft NBC ook aangekondigd dat ze gaan kijken of Grimm ook aan gaat slaan op de donderdagavond. Op dit moment scoort de serie aardig op de vrijdagavond.
Vorige aflevering
The End
The End
06x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
26 jan 2012 17:17 -
Joepie het is een zalige serie
Reageer
avatar_anonymous
29 jan 2012 13:24 -
wat leuk, want vind het een erg leuke/goeie serie
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De serie ging vorige week in première op TNT en is vanaf vandaag, 25 mei, ook wekelijks te zien op Netflix.
Vandaag, 12:00
2
Adult Swim heeft alsnog een tweede seizoen bestelt voor Tuca & Bertie, nadat Netflix de serie vorig jaar na één seizoen cancelde.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ heeft bekend gemaakt dat de Amerikaanse dramedyserie Little Voice van Sara Bareilles in juli in première gaat bij de streamingdienst.
Vandaag, 10:00
Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
Gisteren, 16:00
2