Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Acteur Justin Chambers verlaat Grey's Anatomy

Grey's Anatomy is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC, die al zestien seizoenen te zien is sinds 2005.

Grey's Anatomy gaat om Meredith Grey (Ellen Pompeo), een assistent chirurgie in het (niet-bestaande) Seattle Grace Hospital in Seattle, Washington. De serie heeft diverse hoofdpersonen. De naam van de serie is een zinspeling op de titel van het boek Gray's Anatomy, dat lang een standaardwerk was op het gebied van de menselijke anatomie.


Justin Chambers

Acteur Justin Chambers vertolkt al zestien seizoenen lang de rol van dokter Alex Karev in Grey's Anatomy, maar heeft nu besloten te stoppen. “Er is eigenlijk geen goed moment om afscheid te nemen van een serie en personage die mijn leven hebben gedefinieerd in de afgelopen vijftien jaar”, meldt de acteur in een statement. “Maar de afgelopen tijd wilde ik andere rollen aannemen, en een ander pad in mijn carrière inslaan. Ik word binnenkort vijftig en ben gelukkig met mijn geweldige, aanmoedigende vrouw en vijf mooie kinderen, dus nu is het geschikte moment.”

Justin Chambers en Ellen Pompeo zijn naast Chandra Wilson (Miranda Bailey) en James Pickens Jr. (Richard Webber) de enige acteurs die tot dusver in alle zestien seizoenen van Grey's Anatomy meespeelden.
Vorige aflevering
Never Felt So Alone
Never Felt So Alone
20x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_palathil
11 jan 2020 11:58 -
jullie vergeten chandra Wilson (bailey) James Pickens, Jr. (webber)
Reageer
avatar_Bluts
12 jan 2020 10:17 - 22 sep 2021 04:49
Ok, die voegen we toe!
Reageer
Grey's Anatomy