Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Grey's Anatomy tot 2019 niet meer te zien bij Videoland

De populaire serie Grey's Anatomy is sinds 1 juli niet meer te zien bij Videoland. Dat heeft tot veel teleurgestelde kijkers geleid. In 2019 keert de serie terug bij de video-on-demanddienst.

In een reactie aan Gids.tv laat Martin Versteeg, Communicatieadviseur Videoland, weten dat de licentie om Grey's Anatomy aan te bieden per 1 juli is verlopen. "Wij hebben onze abonnees die deze serie kijken met een e-mail geïnformeerd. Kijkers hebben daarnaast een in-app-message ontvangen. Ook hebben we een post geplaatst op ons blog", aldus Versteeg.

Vanaf begin 2019 zal Videoland opnieuw alle seizoenen van Grey's Anatomy aanbieden. Dan wordt bovendien seizoen 14 van de Amerikaanse ziekenhuisserie van de zender ABC aan het aanbod toegevoegd.

Video on youtube


De enige manier om intussen Grey's Anatomy momenteel op legale wijze te kijken, is via de televisie, zo heeft Gids.tv uitgezocht:
- De zender RTL Lounge zendt op dit moment seizoen 10 uit. Elke werkdag worden om 18.30 uur twee afleveringen uitgezonden. Die worden de volgende dag om 09.30 en 13.15 uur herhaald.
- Op Net5 wordt seizoen 11 elke zaterdag om 14.30 uur met drie afleveringen per keer uitgezonden.
- SBS9 zendt elke werkdag om 15.45 uur een aflevering van seizoen 11 uit.

5764 Greyklachten
Op Gids.tv tonen kijkers zich kritisch over Videoland
Vorige aflevering
Never Felt So Alone
Never Felt So Alone
20x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Grey's Anatomy