Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Grey's Anatomy op Net 5 neemt afscheid van Cristina, start seizoen elf

Grey's Anatomy nadert op Net 5 het einde van seizoen tien en is daarmee aankomende maandag (29 september) toe aan het afscheid van één van de meest complexe personages ooit; Dr. Cristina Yang die een decennium lang gespeeld werd door Sandra Oh. De week daar op volgt meteen de première van seizoen elf.

Oh gaf vorig jaar aan dat ze wilde stoppen met de serie. “Op creatief vlak heb ik het gevoel dat ik alles heb gegeven en ik ben er klaar voor om de serie los te laten. Het is erg interessant om zo lang in een rol te duiken en te voelen dat ook het karakter Cristina losgelaten wil worden. Ik ben bereid haar te laten gaan," zei de actrice. Voor Nederlandse kijkers is het nog de vraag hoe de hardwerkende, geniale dokter het ziekenhuis verlaat. Hoewel de aflevering in mei in de Verenigde Staten verscheen, zal de laatste aflevering nog vele verrassingen bieden voor fans van Yang.

De maandag daarna, op 6 oktober, begint Net 5 meteen met het gloednieuwe elfde seizoen. Daarmee loopt het slechts anderhalve week achter op de uitzendingen in de V.S. Vorig seizoen eindigde niet alleen met Yangs afscheid, maar bood, geheel volgens Grey's traditie, verschillende cliffhangers aan verschillende personages. Rhimes heeft het nieuwe seizoen al "het jaar van Meredith" genoemd.
Vorige aflevering
Never Felt So Alone
Never Felt So Alone
20x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
28 sep 2014 13:05 -
Ik kwam zelf niet door het laatste seizoen heen.. het wordt me allemaal een beetje te langdradig. Misschien moeten ze er een einde aanmaken..
Reageer
Grey's Anatomy