Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Medische dramaserie Grey's Anatomy vernieuwd met twintigste seizoen

Grey's Anatomy is vernieuwd voor een twintigste seizoen op ABC, maar komt Ellen Pompeo ook terug?

Grey's Anatomy is een medische dramaserie met Chandra Wilson, James Pickens Jr., Kevin McKidd, Caterina Scorsone, Camilla Luddington, Kelly McCreary, Kim Raver, Jake Borelli, Chris Carmack, Anthony Hill, Alexis Floyd, Niko Terho, Midori Francis, Harry Shum Jr. en Adelaide Kane. In seizoen 19 hebben Jaicy Elliot, Scott Speedman, Kate Walsh, Debbie Allen en Pompeo terugkerende rollen.

De langlopende serie draait om het persoonlijke en professionele leven van de chirurgische assistenten en hun leidinggevenden in de chirurgische vleugel van het fictieve Grey-Sloan Memorial Hospital in Seattle, Washington. Ze zoeken troost bij elkaar, en soms meer dan alleen vriendschap. Samen ontdekken ze dat noch geneeskunde, noch relaties zwart-wit gedefinieerd kunnen worden. In seizoen 19 komen nieuwe co-assistenten het personeel versterken als het residentieprogramma opnieuw wordt opgezet.

Grey's Anatomy

Het twintigste seizoen krijgt een nieuwe showrunner. Meg Marinis komt aan het roer en vervangt Krista Vernoff, de huidige showrunner van Station 19 en Grey's. Vernoff stapt uit beide functies.

Er is nog geen overeenkomst voor Pompeo om in seizoen twintig op het scherm te verschijnen, maar het is waarschijnlijk dat de kijkers haar zullen zien. Pompeo is een van de uitvoerende producenten van de serie en zal het begin- en eindverhaal van de afleveringen blijven verzorgen.

De contracten van McKidd, Raver, Luddington en Scorsone lopen dit seizoen af, dus zij zullen nieuwe contracten moeten tekenen als ze terugkeren. De acteurs die de nieuwe rekruten spelen worden allemaal terug verwacht.

Hieronder een trailer voor het huidige 19e seizoen.
Video on youtube
Vorige aflevering
Never Felt So Alone
Never Felt So Alone
20x05
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Grey's Anatomy