Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuwe afleveringen Grey's Anatomy vanaf 1 maart op NET 5

NET 5 brengt vanaf maandag 1 maart nieuwe afleveringen van de ziekenhuisserie Grey´s Anatomy. Na een stop van enkele weken zal vanaf maandag seizoen 6 worden vervolgd. Nederland loopt hierdoor slechts 10 afleveringen achter op Amerika.

*spoiler alert voor wie seizoen 5 nog niet (in zijn geheel) heeft gezien*
De cliffhanger van het vijfde seizoen zorgde voor veel opschudding onder de Grey’s Anatomy-fans. Zowel het leven van Izzie (Katherine Heigl) als George (T.R. Knight) hing aan een zijden draadje. Uiteindelijk wist alleen Izzie te overleven, George stierf aan de gevolgen van een verkeersongeval.

Aflevering 1 maart: ‘Invasion’ (aflevering 5, seizoen 6)
Op de eerste dag van de samenwerking barst de strijd los tussen de werknemers van het Seattle Grace en Mercy West. Terwijl Meredith herstelt van haar operatie, houden haar vrienden haar op de hoogte van alles wat gaande is. Callies (Sara Ramirez) vader komt op bezoek en schakelt een priester in die ervoor moet zorgen dat Callie weer met mannen gaat daten. Lexie (Chyler Leigh) krijgt een aanvaring met een werknemer van Mercy West en Izzie maakt een ernstige medische fout. Als Cristina (Sandra Oh) onder immense druk komt te staan, lijkt dit haar parten te gaan spelen.

Grey’s Anatomy leverde het vorige seizoen maar liefst 665.000 kijkers per aflevering op. De serie is onderscheiden met twee Golden Globes, waarvan een voor beste dramaserie, en twee Emmy Awards.
Vorige aflevering
Never Felt So Alone
Never Felt So Alone
20x05
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Grey's Anatomy