Grey's Anatomy

8.6 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

ABC's medische dramaserie Grey's Anatomy vernieuwd met negentiende seizoen

Grey-Sloan Memorial Hospital blijft open voor het televisieseizoen 2022-2023. Grey's Anatomy is vernieuwd met een negentiende seizoen Ellen Pompeo keert terug.

Er waren aanwijzingen dat Pompeo klaar was om de serie te verlaten, maar ABC heeft een punt achter de geruchten gezet en aangegeven dat ze zal terugkeren. Hier is de verlengingsaankondiging van ABC:

ABC besteld nog een seizoen van het wereldwijde fenomeen Grey's Anatomy.

Showrunner Krista Vernoff zal het langstlopende primetime medische drama van tv blijven leiden met in de hoofdrol Ellen Pompeo.

ABC Entertainment heeft een negentiende seizoen besteld van de iconische en langstlopende medische dramaserie Grey's Anatomy met in de hoofdrol Ellen Pompeo. In het komende seizoen zal de recordbrekende Shondaland-franchise de steeds groter wordende wereld van de moderne geneeskunde verkennen door de ogen van geliefde terugkerende en nieuwe personages. Uitvoerend producent en showrunner Krista Vernoff zal de serie blijven leiden, die een wereldwijde sensatie blijft. Het is de nummer één serie van het netwerk dit seizoen met gemiddeld 4,20 miljoen kijkers.


Grey's Anatomy is een waar fenomeen, geliefd bij het publiek over de hele wereld. Of ze nu live op ABC kijken, of streamen op Hulu of wereldwijd op Disney+ of Star+, het is duidelijk dat fans geen genoeg kunnen krijgen van de briljante creatie van Shonda Rhimes”, zegt Dana Walden, voorzitter van Entertainment, Walt Disney Television. “We hebben enorm vertrouwen in Shonda, Krista Vernoff, Ellen Pompeo en het hele creatieve team om nieuwe, onvertelde verhalen te ontsluiten die zich zullen blijven concentreren op de moderne geneeskunde, de problemen aanpakken die de wereld om ons heen vormen, en diep resoneren met trouwe fans voor de komende jaren."

"Ik zou niet blijer kunnen zijn dat we nog een seizoen lang de verhalen van Meredith, Bailey, Richard en alle andere artsen van het Gray Sloan Memorial mogen blijven vertellen", zei Shonda Rhimes. “Dit is een waar eerbetoon aan Krista Vernoff, de cast, de crew en alle schrijvers die het publiek week na week op het puntje van hun stoel houden. En het zou niet mogelijk zijn zonder de generaties ongelooflijke fans die Grey's Anatomy al zoveel jaren steunen."

Grey's Anatomy heeft een wereldwijde impact die niet kan worden overschat. Grey's raakt, en verandert soms, harten en geesten over de hele wereld door de diepe verbondenheid die mensen voelen met deze personages', zegt uitvoerend producent en showrunner Krista Vernoff. "Ik ben verheugd om met onze buitengewone schrijvers samen te werken om te bedenken waar we vanaf hier naartoe gaan, en ik ben onze partners bij Disney en ABC altijd dankbaar dat ze ons gedurfde verhalen met echte impact hebben laten vertellen."

Het tweede deel van het achttiende seizoen zal op 24 februari 2022 van start gaan. Dat zal gelijk een cross-over event worden met het tweede deel van het vijfde seizoen van Station 19.
Vorige aflevering
It Came Upon A Midnight Clear
It Came Upon A Midnight Clear
18x08
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Grey's Anatomy