Grey's Anatomy

8.6 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
10
1
Bekijk stemmen

Het einde van Grey's Anatomy lijkt in zicht

Ellen Pompeo hint in een interview met CBS News naar het einde van de langlopende medische dramaserie Grey's Anatomy. Wanneer de serie precies eindigt is nog niet bekend.

Grey's Anatomy ging in 2005 al in première en inmiddels zijn er zeventien seizoenen verschenen, maar er lijkt een einde te komen aan het leven in het Grey and Sloan Memorial Hospital. Ellen Pompeo (Station 19) speelt de hoofdrol in Grey's Anatomy en sprak in een interview met het Amerikaanse CBS News over het einde van de langlopende ABC serie.

Pompeo in het interview:" "We hebben het eerlijk gezegd nog niet besloten." Maar de makers zijn er dus al wel over aan het nadenken welk verhaal ze nog willen vertellen en hoe ze de serie een waardig einde kunnen geven. Wanneer dat einde dan precies komt is niet bekend. "Ik wil er gewoon zeker van zijn dat we dit personage en deze serie en de fans recht doen, ik wil zeker weten dat we het goed doen." zei Pompeo in het interview. Of de serie na het zeventiende seizoen al eindigt of er nog één of twee seizoenen bij krijgt, het is nu al de langstlopende medische dramaserie op de Amerikaanse televisie.

Video on youtube
Vorige aflevering
I'll Cover You
I'll Cover You
18x17
Leuk?
10
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Grey's Anatomy