Grey's Anatomy

8.6 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
10
1
Bekijk stemmen

Het einde van Grey's Anatomy lijkt in zicht

Ellen Pompeo hint in een interview met CBS News naar het einde van de langlopende medische dramaserie Grey's Anatomy. Wanneer de serie precies eindigt is nog niet bekend.

Grey's Anatomy ging in 2005 al in première en inmiddels zijn er zeventien seizoenen verschenen, maar er lijkt een einde te komen aan het leven in het Grey and Sloan Memorial Hospital. Ellen Pompeo (Station 19) speelt de hoofdrol in Grey's Anatomy en sprak in een interview met het Amerikaanse CBS News over het einde van de langlopende ABC serie.

Pompeo in het interview:" "We hebben het eerlijk gezegd nog niet besloten." Maar de makers zijn er dus al wel over aan het nadenken welk verhaal ze nog willen vertellen en hoe ze de serie een waardig einde kunnen geven. Wanneer dat einde dan precies komt is niet bekend. "Ik wil er gewoon zeker van zijn dat we dit personage en deze serie en de fans recht doen, ik wil zeker weten dat we het goed doen." zei Pompeo in het interview. Of de serie na het zeventiende seizoen al eindigt of er nog één of twee seizoenen bij krijgt, het is nu al de langstlopende medische dramaserie op de Amerikaanse televisie.

Vorige aflevering
Sorry Doesn't Always Make It Right
Sorry Doesn't Always Make It Right
17x11
Leuk?
10
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Vandaag, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
Gisteren, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1