Greenleaf

7.7 / 10
45 min
Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

OWN heeft Greenleaf vernieuwd met een vierde seizoen

Het derde seizoen is nog in volle gang, maar OWN heeft de dramaserie Greenleaf nu al vernieuwd met een vierde seizoen.

Greenleaf, de OWN dramaserie bedacht door Craig Wright, volgt de familie van bisschop James Greenleaf. James Greenleaf staat aan het hoofd van een groot kerkgenootschap. De Greenleafs lijken de ideale rolmodellen, maar achter de schermen zijn er de nodige schandalen en geheimen. Ook de kerk kent zijn geheimen. De serie ging in 2016 in première en de eerste twee seizoenen zijn in Nederland bij Netflix te zien.

Greenleaf krijgt over de gehele linie positieve recensies en de première-aflevering trok iets meer dan 3 miljoen kijkers. Daarna zakte het kijkers aantal wel, maar gemiddeld trekt de serie bij OWN nog steeds meer dan 1,5 miljoen kijkers. De serie werd direct als serie besteld en het eerste seizoen kreeg dertien afleveringen. Het tweede seizoen kreeg er drie meer en op dit moment is het derde seizoen nog in volle gang.

De verwachting is dat het vierde seizoen in 2019 te zien zal zijn bij OWN. Wanneer het derde seizoen bij Netflix te zien zal zijn is nog niet bekend gemaakt.
Vorige aflevering
Graditude
04x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
1
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Gisteren, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Gisteren, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Gisteren, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Gisteren, 11:00
1