Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Teaser trailer voor BBC's Great Expectations met Olivia Colman

Great Expectations is de langverwachte terugkeer van Steven Knight naar de wereld van Charles Dickens en de BBC heeft nu zijn eerste teaser trailer onthuld.

De FX/BBC-adaptatie heeft Olivia Colman (The Crown) als Miss Havisham en Fionn Whitehead (Black Mirror: Bandersnatch) als Pip, samen met Tom Sweet (Gunpowder) als de jonge Pip in de hoofdrollen.

In de korte blik op de komende serie ontmoet Miss Havisham de jonge Pip wanneer hij voor het eerst in Satis House aankomt, terwijl ze onheilspellend grijnst: "Wat een waardevol schepsel hebben we uit de rivier gevist."

De gelimiteerde serie wordt in het voorjaar uitgezonden op BBC One en iPlayer en zal worden gestreamd op Hulu in de VS. Internationaal zal het beschikbaar zijn om te streamen op Star+ in Latijns-Amerika en op Disney+ onder de vlag van Star op een later tijdstip.


Olivia Colman (foto)

Great Expectations is het coming-of-age verhaal van Pip, een wees die hunkert naar een groter lot in het leven totdat een speling van het lot hem introduceert bij de mysterieuze en excentrieke Miss Havisham en Estella (Shalom Brune-Franklin, The Tourist), en hem een donkere wereld van mogelijkheden laat zien. Onder de grote verwachtingen die aan hem worden gesteld, zal Pip de kosten van deze nieuwe wereld moeten uitzoeken en of het hem werkelijk de man zal maken die hij wil zijn.

In de zesdelige serie spelen ook Ashley Thomas (The Ipcress File), Johnny Harris (Fortitude), Hayley Squires (The Essex Serpent), Owen McDonnell (Killing Eve), Trystan Gravelle (The Lord of the Rings: The Rings of Power), Matt Berry (What We Do in the Shadows) en Rudi Dharmalingam (The Split).

Peaky Blinders-bedenker Knight is een fervent Dickens-fan die eerder A Christmas Carol (2019) bewerkte voor de BBC en FX. Hij produceert Great Expectations samen met eerdere medewerkers Tom Hardy, Ridley Scott, Dean Baker, David W. Zucker, Kate Crowe en Tommy Bulfin. Brady Hood en Samira Radsi zijn de regisseurs.

Great Expectations wordt geproduceerd door FX Productions in samenwerking met de BBC, Scott Free en Hardy Son & Baker.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Great Expectations (2023)