Grease: Rise of the Pink Ladies

-
30 min
Muziek, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Grease: Rise of the Pink Ladies binnenkort te zien op SkyShowtime

Binnenkort kan er teruggekeerd worden naar de Rydell High School, maar dan naar de tijd vóórdat Sandy en Danny ten tonele verschenen.

De gloednieuwe serie Grease: Rise of the Pink Ladies speelt zich vier jaar voor het origineel af en volgt vier outcasts die de Pink Ladies oprichten.

Hoe zijn de Pink Ladies, het groepje waar Sandy zich in de originele film uit 1978 bij aansloot, eigenlijk ontstaan? Deze vraag neemt ons mee naar 1954. De T-Birds vormen op dat moment het coolste groepje van de school, maar vier outcasts zijn het zat. Zij willen op hun eigen manier lol maken en ontketenen een revolutie op de Rydell High School, die daarna nooit meer hetzelfde zal zijn.

Grease: Rise of the Pink Ladies

Grease: Rise of the Pink Ladies is geschreven en geproduceerd door Annabel Oakes (Atypical). Speciaal voor de serie werden er ook een aantal nieuwe nummers geschreven door songwriter Justin Tranter, die eerder muziek maakte met sterren als Lady Gaga en Dua Lipa. De serie heeft grote rollen voor Marisa Davila (I Am Not Okay With This), Madison Thompson (Ozark) en Jackie Hoffman (Only Murders in the Building).

De serie heeft zijn première op donderdag 6 april op Paramount+. Eén dag later debuteert de muzikale serie op SkyShowtime. Dat wil dus zeggen op vrijdag 7 april. Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering. In totaal zijn er tien afleveringen en dit betekent dat de seizoensfinale op 9 juni valt.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Grease: Rise of the Pink Ladies