Grease: Rise of the Pink Ladies

6.6 / 10
50 min
Muziek, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Spin-off Grease krijgt nieuwe titel en streamingdienst

Ben jij ook hopeloos toegewijd aan Grease? We kunnen nu melden dat de eerder aangekondigde spin-off Grease: Rydell High een nieuwe naam heeft en gaat verhuizen.

Al in oktober 2019 konden we melden dat er een spin-off van de populaire musical Grease in de maak was. HBO en Paramount werkte daarin samen.

De prequel-serie gaat vanaf nu door het leven als Grease: Rise of the Pink Ladies en zal een één uur durende muzikale dramedy gaan worden. In de nieuwe serie die van HBO Max naar Paramount Plus is verhuisd zien we de opkomst van The Pink Ladies ( in de originele film zijn dat Rizzo, Jan, Marty en Frenchy. Later komt Sandy daarbij) en hoe hun eerbied, angst en morele paniek die ze veroorzaakte Rydell High voor altijd veranderde.


Pink Ladies; Olivia Newton John (Sandy), Stockard Channing (Rizzo) en Didi Conn (Frency)

Grease: Rise of the Pink Ladies komt van bedenker Annabel Oakes en werd oorspronkelijk door HBO Max en Paramount tot serie besteld. In augustus werd Casey Bloys gepromoveerd tot Chief Content Officer voor HBO en HBO Max en hij besloot niet verder te gaan met het project. Nu zal de spin-off in première gaan op Paramount Plus, een binnenkort opnieuw ontworpen versie van de huidige CBS All Access-service.
Vorige aflevering
Racing for Pinks
Racing for Pinks
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
19 okt 2020 15:48 - 22 sep 2021 04:49
"Ben jij ook hopeloos toegewijd aan Grease?" 😂 Goed gevonden, Mandy 😂 Wat betreft die nieuwe titel: belachelijk. Grease: Rydell High klinkt toch een stuk beter. Laat titels met 'Rise of' erin maar over aan Marvel- of Star Wars projecten. Hier klinkt het gewoon niet lekker.
Reageer

Laatste nieuws

Grease: Rise of the Pink Ladies