Grantchester

7.8 / 10
52 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen Grantchester vanaf eind augustus te zien bij NPO

Het vijfde seizoen van de Engelse dramaserie Grantchester verschijnt eind augustus op NPO Plus en wordt in september wekelijks uitgezonden bij NPO 2.

De laatste aflevering van het vijfde seizoen van Grantchester werd negentien juli uitgezonden bij ITV. De eerste vier seizoenen zijn in Nederland al te streamen via NPO Plus, vanaf 21 augustus zal ook het vijfde seizoen daar worden toegevoegd. Het vijfde seizoen is vanaf 5 september ook wekelijks te volgen op NPO 2.Een paar dagen geleden, net voordat de laatste aflevering van het vijfde seizoen werd uitgezonden, werd Grantchester vernieuwd met een zesde seizoen door PBS and ITV. Het misdaaddrama speelt zich af in de jaren vijftig en volgt detective Geordie Keating (Robson Green, Wire in the Blood) en dominee Will Davenport (Tom Brittney, The Five). Ze lossen misdaden op in het kleine Engelse dorpje Grantchester. Tot en met het vierde seizoen hielp dominee Sidney Chambers (James Norton, McMafia) met het oplossen van de misdaden.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
05x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
1
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieƫn. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1
Amazon Prime Video werkt aan een spin-off van de Amerikaanse superheldenserie The Boys. De spin-off zal draaien om een school, speciaal voor jonge superhelden.
Gisteren, 16:00