Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Grandfathered krijgt een volledig seizoen

Slechts een dag nadat Fox hun nieuwe komedieserie The Grinder een volledig seizoen heeft gegeven is het de beurt aan Grandfathered om een volledig seizoen van 22 afleveringen te krijgen. Grandfathered, met John Stamos als een gladde en knappe restaurateur die tot de ontdekking komt dat hij niet alleen vader maar ook grootvader is geworden, wordt bekeken door gemiddeld 3 miljoen.

Fox Entertainment president David Madden zei het volgende: “Grandfathered had de herculische taak om op de enorm competitieve dinsdagavond zelf op gang te komen, en de serie heeft bewezen dat het de uitdaging aan kan.”

Grandfathered is samen met The Grinder op 29 september in première gegaan en beide series hebben nu samen met Rosewood een volledig seizoen gekregen. Fox lijkt hiermee eruit te zijn voor het herfstseizoen. De serie Minority Report kreeg minder afleveringen en Scream Queens is bedoelt als gelimiteerde serie dus die zal naar verwachting geen verlenging of tweede seizoen krijgen, maar echte zekerheid hierover hebben we nooit.

Vorige aflevering
The Cure
The Cure
01x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Grandfathered