Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Extra afleveringen voor The Grinder en Grandfathered

Ondanks niet bijster hoge kijkcijfers heeft Fox zes extra afleveringen besteld van twee nieuwe komedies, The Grinder en Grandfathered. Fox heeft meer vertrouwen in de dinsdagavond komedies dan in de maandagavond serie Minority Report, die onlangs drie afleveringen minder heeft gekregen, wat eigenlijk inhoudt dat de serie is gecanceld.

Grandfathered met John Stamos als een gladde en knappe restaurateur die tot de ontdekking komt dat hij niet alleen vader maar ook grootvader is geworden werd bekeken door gemiddeld 4,12 miljoen kijkers na 3 afleveringen. Over het algemeen wordt Grandfathered positief ontvangen. Al wordt er gezegd: “John Stamos is zo knap en charmante als ooit, maar Grandfathered heeft grappen die versleten en sentimenteel zijn.”

The Grinder, die op de zelfde avond wordt uitgezonden als Grandfathered, met Rob Lowe die de geliefde televisie-advocaat Dean Sanderson speelt. Fred Savage speelt in de serie zijn broer, Stewart. Wanneer zijn langlopende hitserie ten einde komt, staat Sanderson voor een nieuw punt in zijn leven. Hij besluit terug te keren naar zijn thuisstad om de familiepraktijk over te nemen. The Grinder heeft het iets slechter gedaan dan Grandfathered in drie afleveringen, namelijk 3,55 miljoen kijkers gemiddeld. Ook hier zijn de critici over het algemeen positief: “The Grinder wordt gesteund door de chemie tussen Rob Lowe en Fred Savage als een hilarisch nieuw abnormaal stel.”

Welke serie vind jij leuker, Grandfathered of The Grinder?



Vorige aflevering
The Cure
The Cure
01x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_CC11
16 okt 2015 12:16 -
Denk dat geen van beide het heel lang zal uithouden, Grandfathered is zwak en The Grinder eigenlijk niet zo veel beter.
Reageer
Grandfathered