Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Gran Hotel

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Gran Hotel. We geven twee DVD's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Gran Hotel
Dit is het tweede seizoen van d e stijlvolle drama serie die in de internationale pers veelvuldig is geprezen als ‘ het Spaanse antwoord op Downton Abbey ’ . Het verhaal speelt zich af aan het begin van de 20e eeuw, in een aristocratisch luxe hotel in Noord-Spanje.

De rode draad in het eerste seizoen werd gevormd door de moord op het kamermeisje Cristina, die uiteindelijk werd opgelost door haar broer, de kelner Julio. In dit vervolg ziet Julio zich opnieuw geconfronteerd met een mysterie: zijn collega-kelner Andrés wordt geëlektrocuteerd. Julio is vastbesloten aan te tonen dat er opzet in het spel is geweest. Samen met Alicia beraamt hij een gevaarlijk plan om erachter te komen wie de schuldige is. Intussen heeft Belén nog steeds een brief waaruit blijkt dat haar echtgenoot de ware erfgenaam was van het fortuin van de familie Alarcon. Zij wil het bewijsstuk zo snel mogelijk overhandigen aan de politie, voordat Doña Teresa het kan vernietigen...
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij: Just
Acteurs: Amaia Salamanca, Yon González, Eloy Azorín, Adriana Ozores, Fele Martínez
Taal: Spaans
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 25,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van Gran Hotel:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het tweede seizoen van Gran Hotel. Gran Hotel speelt zich af in de 20e eeuw in het noorden van Spanje. Wie regeerde er in de periode waarin de serie zich af speelt?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 49
Episode 49
03x49
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Gran Hotel