Gran Hotel

8.4 / 10
75 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Gran Hotel

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Gran Hotel. We geven twee DVD's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Gran Hotel
Dit is het tweede seizoen van d e stijlvolle drama serie die in de internationale pers veelvuldig is geprezen als ‘ het Spaanse antwoord op Downton Abbey ’ . Het verhaal speelt zich af aan het begin van de 20e eeuw, in een aristocratisch luxe hotel in Noord-Spanje.

De rode draad in het eerste seizoen werd gevormd door de moord op het kamermeisje Cristina, die uiteindelijk werd opgelost door haar broer, de kelner Julio. In dit vervolg ziet Julio zich opnieuw geconfronteerd met een mysterie: zijn collega-kelner Andrés wordt geëlektrocuteerd. Julio is vastbesloten aan te tonen dat er opzet in het spel is geweest. Samen met Alicia beraamt hij een gevaarlijk plan om erachter te komen wie de schuldige is. Intussen heeft Belén nog steeds een brief waaruit blijkt dat haar echtgenoot de ware erfgenaam was van het fortuin van de familie Alarcon. Zij wil het bewijsstuk zo snel mogelijk overhandigen aan de politie, voordat Doña Teresa het kan vernietigen...
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij: Just
Acteurs: Amaia Salamanca, Yon González, Eloy Azorín, Adriana Ozores, Fele Martínez
Taal: Spaans
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 25,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van Gran Hotel:

Prijsvraag

Maak kans op het tweede seizoen van Gran Hotel. Gran Hotel speelt zich af in de 20e eeuw in het noorden van Spanje. Wie regeerde er in de periode waarin de serie zich af speelt?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Cholera
Cholera
03x22
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Freeform heeft de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) gecanceld, er komt geen vierde seizoen.
Vandaag, 10:00
2
Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Gisteren, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Gisteren, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
dinsdag, 15:00