Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Graceland vernieuwd met derde seizoen

USA Network heeft de actie- misdaadserie Graceland vernieuwd met een derde seizoen van 13 afleveringen. De laatste aflevering van Graceland was op 10 september en had een gemiddelde van 1,25 miljoen kijkers. Dat was 44 procent minder dan het eerste seizoen. Normaal gesproken betekent dit dat een reeks wordt gecanceld, maar de DVR cijfers had de enorme verhoging van 112 percenten in de demografie van 18-49.

"Dit seizoen van Graceland nam kijkers mee op een wilde rit met onverwachte karakter wendingen, en een bloedstollende cliffhanger dat het lot van een hoofdkarakter in het duister liet," zei USA Network Voorzitter Chris McCumber. “Jeff Eastin en de getalenteerde ensemble cast presteren op alle niveaus, en seizoen drie zal ons ongetwijfeld op het puntje van onze stoel houden.”

Graceland draait om een groep diverse agenten van onder andere de DEA (Drug Enforcement Administration), FBI (Federal Bureau of Investigation) en de US Customs (Douane) waarvan hun werelden samenvallen wanneer ze gedwongen worden om samen te leven in een undercover strandhuis in Zuid-Californië. Een daar van is Mike Warren (Aaron Tveit), die afgestudeerd is als beste van zijn FBI klas en die in deze onconventionele opdracht gegooid wordt terwijl hij liever een administratieve klus had gehad.

Ben jij blij dat Graceland een derde seizoen krijgt?

Vanessa Ferlito, Serinda Swan, Daniel Sunjata, Aaron Tveit, Brandon Jay McLaren en Manny Montana
Vorige aflevering
No Old Tigers
No Old Tigers
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_anonymous
12 nov 2014 22:01 -
Ja! Absoluut!
Reageer
avatar_bartvanvliet
12 nov 2014 22:11 -
terecht
Reageer
avatar_heplam
12 nov 2014 23:25 -
Super nieuws
Reageer
avatar_missmaris
13 nov 2014 10:26 -
JAAAAAA!
Reageer
avatar_MrYellow
13 nov 2014 20:59 -
Go Paige!
Reageer
Graceland