Grace and Frankie

7.9 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt zesde seizoen Grace and Frankie

Komedieserie Grace and Frankie krijgt een zesde seizoen op Netflix. In de serie pakken twee dames op leeftijd (Jane Fonda en Lily Tomlin) hun leven weer op nadat hun echtgenoten hebben bekend stiekem geliefden te zijn.

De streamingdienst maakte het nieuws bekend vlak voor de start van het vijfde seizoen van Grace and Frankie, dat vrijdag begint. Om dat seizoen te promoten, waren de actrices dinsdag te gast bij de middagtalkshow van Ellen DeGeneres. De presentatrice stond even met haar mond vol tanden toen Fonda (81) uitgebreid vertelde over een vibratorscène in de serie, net nadat Ellen had gezegd dat het om een product ging "waar we het hier niet over kunnen hebben".

In Grace and Frankie brengen de titelpersonages inmiddels seksproducten voor oudere mensen op de markt. Het acteerduo onthulde dat ze daardoor zijn gevraagd om in zee te gaan met een echt merk dat in sekstoys handelt. Ze gingen niet op het aanbod in. "Want ze wilden dat we een demonstratievideo maakten", zei Tomlin (79) bij wijze van grap.

Vorige aflevering
The Alternative
05x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:04
Voor de 45ste keer werden de People’s Choice Awards uitgereikt. Het is de tweede keer dat E! de prijsuitreiking uitzond. In 2018 nam E! de Awards over van CBS.
Gisteren, 11:00
Westworld is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2016 en inmiddels zijn er twee seizoenen verschenen.
Gisteren, 10:00
Prijsvraag antwoord, castingnieuws, nieuwe series, datums en meer; kortom heel veel nieuws dat uitkwam tussen 4 tot en met 10 november verzameld in het weekoverzicht.
Gisteren, 09:00
Het is nu zeker, naast See zijn er ook twee andere nieuwe series van Apple TV+ vernieuwd met een tweede seizoen.
zondag, 14:00
NBC heeft de plannen voor midseason bevestigd. Er zijn geen grote veranderingen, de Peacock-zender houdt het liever stabiel.
zondag, 13:00