Grace and Frankie

8,0 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt zesde seizoen Grace and Frankie

Komedieserie Grace and Frankie krijgt een zesde seizoen op Netflix. In de serie pakken twee dames op leeftijd (Jane Fonda en Lily Tomlin) hun leven weer op nadat hun echtgenoten hebben bekend stiekem geliefden te zijn.

De streamingdienst maakte het nieuws bekend vlak voor de start van het vijfde seizoen van Grace and Frankie, dat vrijdag begint. Om dat seizoen te promoten, waren de actrices dinsdag te gast bij de middagtalkshow van Ellen DeGeneres. De presentatrice stond even met haar mond vol tanden toen Fonda (81) uitgebreid vertelde over een vibratorscène in de serie, net nadat Ellen had gezegd dat het om een product ging "waar we het hier niet over kunnen hebben".

In Grace and Frankie brengen de titelpersonages inmiddels seksproducten voor oudere mensen op de markt. Het acteerduo onthulde dat ze daardoor zijn gevraagd om in zee te gaan met een echt merk dat in sekstoys handelt. Ze gingen niet op het aanbod in. "Want ze wilden dat we een demonstratievideo maakten", zei Tomlin (79) bij wijze van grap.

Vorige aflevering
The Change
The Change
06x13
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
Vandaag, 16:00
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Vandaag, 13:00
1
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Vandaag, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Vandaag, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Vandaag, 10:00
Het aankomende misdaaddrama Perry Mason (2020) wordt binnenkort wekelijks uitgezonden door Ziggo.
Vandaag, 09:00