Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Netflix bestelt zesde seizoen Grace and Frankie

Komedieserie Grace and Frankie krijgt een zesde seizoen op Netflix. In de serie pakken twee dames op leeftijd (Jane Fonda en Lily Tomlin) hun leven weer op nadat hun echtgenoten hebben bekend stiekem geliefden te zijn.

De streamingdienst maakte het nieuws bekend vlak voor de start van het vijfde seizoen van Grace and Frankie, dat vrijdag begint. Om dat seizoen te promoten, waren de actrices dinsdag te gast bij de middagtalkshow van Ellen DeGeneres. De presentatrice stond even met haar mond vol tanden toen Fonda (81) uitgebreid vertelde over een vibratorscène in de serie, net nadat Ellen had gezegd dat het om een product ging "waar we het hier niet over kunnen hebben".

In Grace and Frankie brengen de titelpersonages inmiddels seksproducten voor oudere mensen op de markt. Het acteerduo onthulde dat ze daardoor zijn gevraagd om in zee te gaan met een echt merk dat in sekstoys handelt. Ze gingen niet op het aanbod in. "Want ze wilden dat we een demonstratievideo maakten", zei Tomlin (79) bij wijze van grap.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Beginning
The Beginning
07x16
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Grace and Frankie