Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix vernieuwt komedieserie Grace and Frankie

Het tweede seizoen van de komedieserie Grace and Frankie is pas van het voorjaar te zien bij Netflix, maar over het derde seizoen wordt al veelvuldig gesproken. Sterker nog: die is al besteld. Er wordt momenteel gewerkt aan nieuwe scripts en de gehele cast is op de hoogte gesteld. Maar eerst kunnen de kijkers nog genieten van het tweede seizoen, dat vanaf het voorjaar over de hele wereld op Netflix is te zien.

Hoewel de streamingdienst niets over cijfers wil zeggen, blijkt uit onderzoek van externe partijen dat Grace and Frankie, met Jane Fonda en Lily Tomlin in de hoofdrol, één van de meest bekeken Netflix-original series is. Ook heeft de 76-jarige Lily Tomlin, die de rol van Frankie Bergstein vertolkt, een Golden Globe-nominatie ontvangen voor haar performance. Wellicht dat Netflix daarom de ster met zekerheid langer binnenshuis wil houden en de serie zo vroeg met een derde seizoen vernieuwd.

De productie van het tweede seizoen is afgerond. Wanneer de opnames voor het derde seizoen van start gaan, heeft Netflix nog niet bevestigd. Wel is de kans groot dat de dames binnenkort alweer op de set moeten verschijnen, al is het derde seizoen na verwachting pas in 2017 te zien.

Vorige aflevering
The Beginning
The Beginning
07x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Grace and Frankie