Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Opnames laatste seizoen Gotham starten in juli

Misdaadserie Gotham krijgt nog een vijfde seizoen, maar dat is wel het laatste. Op 23 juli keert de voltallige cast en crew terug en starten de opnames voor de laatste tien afleveringen, zo heeft FOX gemeld.

In Gotham, een Batman-prequel, draait het vooral om politieman James Gordon. Hij moet een grote moordzaak oplossen, namelijk die van de ouders van Bruce Wayne, die we later kennen als Batman. Gordon is één van de grootste vijanden van de criminaliteit. In Gotham zien we hoe hij opklimt tot commissaris van de politie en hoe personages als Catwoman, The Riddler en The Joker gecreëerd zijn.

Gotham werd aan het einde van het vierde seizoen afgesneden van de buitenwereld. De criminelen in de stad maakten daar dankbaar gebruik van om hun eigen mini-rijkjes te vestigen en de stad daardoor te controleren. Aan Bruce Wayne en James Gordon de taak om hen te stoppen en de bewoners te redden. In dat proces zien we Bruce Batman worden.

Het vijfde seizoen van Gotham zal vanaf 15 maart 2019 worden uitgezonden en is hier te zien bij Netflix. Zie ook het artikel Gotham vernieuwd voor een allerlaatste vijfde seizoen dat MijnSerie op 14 mei publiceerde.

Video on youtube
Vorige aflevering
Legend of Dark Knight: The Beginning...
Legend of Dark Knight: The Beginning...
05x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Gotham