Gotham

8,0 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Opnames laatste seizoen Gotham starten in juli

Misdaadserie Gotham krijgt nog een vijfde seizoen, maar dat is wel het laatste. Op 23 juli keert de voltallige cast en crew terug en starten de opnames voor de laatste tien afleveringen, zo heeft FOX gemeld.

In Gotham, een Batman-prequel, draait het vooral om politieman James Gordon. Hij moet een grote moordzaak oplossen, namelijk die van de ouders van Bruce Wayne, die we later kennen als Batman. Gordon is één van de grootste vijanden van de criminaliteit. In Gotham zien we hoe hij opklimt tot commissaris van de politie en hoe personages als Catwoman, The Riddler en The Joker gecreëerd zijn.

Gotham werd aan het einde van het vierde seizoen afgesneden van de buitenwereld. De criminelen in de stad maakten daar dankbaar gebruik van om hun eigen mini-rijkjes te vestigen en de stad daardoor te controleren. Aan Bruce Wayne en James Gordon de taak om hen te stoppen en de bewoners te redden. In dat proces zien we Bruce Batman worden.

Het vijfde seizoen van Gotham zal vanaf 15 maart 2019 worden uitgezonden en is hier te zien bij Netflix. Zie ook het artikel Gotham vernieuwd voor een allerlaatste vijfde seizoen dat MijnSerie op 14 mei publiceerde.

Vorige aflevering
The Beginning...
05x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Prijsvraag antwoorden, datums, gecancelde en nieuwe series en een nieuwe streamingdienst. Seinfeld, The Good Doctor, South Park, Friends, The 100 en Fargo. Er was het één en ander te vertellen over deze en meer series van 16 tot en met 22 september.
Vandaag, 09:00
De eerste van het tweede seizoen. We zijn er even tussen uit geweest maar zijn helemaal terug om maandelijks een mooie, leuke, informatieve podcast te maken. Deze maand Unbelievable als serie van de maand.
Gisteren, 12:43
The CW heeft in december 2018 bekend gemaakt dat de cross-over in de Arrowverse van 2019 Crisis on Infinite Earths gaat heten, tot opwinding en vreugde van de fans.
Gisteren, 09:00
How to Get Away with Murder is een Amerikaanse misdaadserie van de zender ABC. Op 26 september gaat het zesde seizoen van start.
zaterdag, 11:00
Het derde seizoen van de dramaserie The Crown is vanaf 17 november bij Netflix te zien.
zaterdag, 10:00
GLOW is een Amerikaanse sport-dramedy van Netflix met in de hoofdrollen Alison Brie en Betty Gilpin. Het derde seizoen van de serie is sinds 9 augustus te zien.
zaterdag, 09:00