Gotham

8,0 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Opnames laatste seizoen Gotham starten in juli

Misdaadserie Gotham krijgt nog een vijfde seizoen, maar dat is wel het laatste. Op 23 juli keert de voltallige cast en crew terug en starten de opnames voor de laatste tien afleveringen, zo heeft FOX gemeld.

In Gotham, een Batman-prequel, draait het vooral om politieman James Gordon. Hij moet een grote moordzaak oplossen, namelijk die van de ouders van Bruce Wayne, die we later kennen als Batman. Gordon is één van de grootste vijanden van de criminaliteit. In Gotham zien we hoe hij opklimt tot commissaris van de politie en hoe personages als Catwoman, The Riddler en The Joker gecreëerd zijn.

Gotham werd aan het einde van het vierde seizoen afgesneden van de buitenwereld. De criminelen in de stad maakten daar dankbaar gebruik van om hun eigen mini-rijkjes te vestigen en de stad daardoor te controleren. Aan Bruce Wayne en James Gordon de taak om hen te stoppen en de bewoners te redden. In dat proces zien we Bruce Batman worden.

Het vijfde seizoen van Gotham zal vanaf 15 maart 2019 worden uitgezonden en is hier te zien bij Netflix. Zie ook het artikel Gotham vernieuwd voor een allerlaatste vijfde seizoen dat MijnSerie op 14 mei publiceerde.

Vorige aflevering
The Beginning...
05x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft de castinglijst aangekondigd van de nieuwe zombieserie Army of the Dead, geregisseerd door Zack Snyder.
Gisteren, 17:00
Actrice Chloë Sevigny is te zien in de nieuwe serie We Are Who We Are, die wordt gemaakt door HBO en Sky.
Gisteren, 16:00
Het zijn niet de eerste de beste namen die tot de cast gaan behoren van Emmy winnaar Fargo, de gelimiteerde serie van FX.
Gisteren, 15:30
Actrice Christine Lahti, bekend van The Blacklist, zal te zien zijn in de nieuwe serie Evil van CBS.
Gisteren, 15:00
Hugh Grant kreeg een Emmy nominatie voor zijn rol in de Britse BBC One-serie A Very English Scandal. Binnenkort is deze dramaserie te zien bij NPO Start Plus.
Gisteren, 14:30
Drie komedie-iconen gaan samenwerken. NBC heeft een nieuwe komedieserie aangekondigd met Ted Danson van Tina Fey en Robert Carlock.
Gisteren, 14:00