Gotham

8,0 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Gotham

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Gotham. We geven twee DVD's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Gotham
Gotham City. Een stad waar armoede heerst en misdaad loont. Criminele organisaties vullen hun zakken, terwijl de corrupte politiemacht het toelaat. Dit is de stad waarin de idealistische James Gordon (Ben McKenzie) nu woont en als rechercheur probeert het verschil te maken. Zijn partner Harvey Bullock (Donal Logue) vind het maar niks: in Gotham moet je hard zijn. Wanneer een schokkende misdaad de stad opschrikt, moeten de twee toch zien samen te werken om de brute moord op Thomas en Martha Wayne op te lossen. Maar de zaak blijkt schimmiger dan gedacht... Ondertussen leert de jonge erfgenaam Bruce Wayne (David Mazouz) om te gaan met het verlies van zijn ouders, geholpen door zijn butler Alfred (Sean Pertwee), iets wat hem een uniek inzicht geeft.
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij: Warner Home Video
Acteurs: Ben McKenzie, Donal Logue, David Mazouz, Sean Pertwee, Robin Taylor, Jada Pinkett Smith
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 37,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van Gotham:

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van Gotham. In het tweede seizoen van Gotham zal The Joker, gespeeld door Cameron Monaghan, zijn entree maken. Welke acteur is nog niet op het witte doek verschenen als het personage The Joker?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Legend of Dark Knight: The Beginning...
Legend of Dark Knight: The Beginning...
05x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_mk187
04 sep 2015 15:33 -
Nice! Die wil ik heel graag winnen! :D
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
AMC+ gaat speciale afleveringen uitzenden, naar aanloop van het laatste seizoen van The Walking Dead. De afleveringen draaien om vier hoofdpersonages.
Gisteren, 12:00
2
Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 11:00
4
De cast van Stranger Things is uitgebreid met vier nieuwe castleden voor het vierde seizoen. Onder andere Amybeth McNulty (Anne with an E) voegt zich bij de cast.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
NBC heeft Zoey's Extraordinary Playlist niet vernieuwd met een derde seizoen. De serie wordt ook niet overgenomen door Peacock.
vrijdag, 10:00