Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOX bestelt 6 extra afleveringen van Gotham

FOX heeft zes extra afleveringen besteld van de populaire nieuwe serie Gotham. Dit werd aangekondigd door Dana Walden en Gary Newman, respectievelijk voorzitter en CEO van FOX Television Group. Deze aankondiging brengt het totaal van het eerste seizoen op 22 afleveringen. De originele deal betrof 16 afleveringen, maar goede kijkcijfers en een rijke deal met Netflix maken een langer eerste seizoen aantrekkelijker voor de zender.

"Gotham debuteerde als één van de meest besproken series van deze herfst, en met een goede reden. Bruno Heller en Danny Cannon hebben een ongelooflijk rijke wereld gecreëerd met personages die je erin betrekken en een cast die deze helden en schurken tot leven brengen op een nog nooit vertoonde manier," zeggen Walden en Newman. "We zijn enthousiast om te zien waar Bruno, Danny en het hele Gotham team dit verhaal brengen in de loop van het seizoen, en we zijn ontzettend dankbaar voor alle fans die de show deze herfst omarmt hebben."

In deze Batman-prequel draait het vooral om de jonge jaren van detective James Gordon. Hij is nieuw bij de politie en moet meteen een grote moordzaak oplossen, namelijk die van de ouders van Bruce Wayne, die we later kennen als Batman. Gordon is één van de grootste vijanden van de criminaliteit. In Gotham zie je hoe hij van detective klimt tot commissaris van de politie en zie je welke omstandigheden personages als Catwoman, The Riddler en The Joker gecreëerd hebben.
Vorige aflevering
Legend of Dark Knight: The Beginning...
Legend of Dark Knight: The Beginning...
05x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
15 okt 2014 09:05 -
Ik heb het idee dat dit een slecht idee is. Als je naar de kijkcijfers kijkt, doet Gotham het toch minder dan Fox gedacht had. De serie trekt dat enigszins goed in l3 + l7 cijfers. Kwalitatief is er ook het een en ander aan te merken op de serie. De makers konden zich beter concentreren op het vertellen van een beter verhaal in de loop van een compact seizoen. Maar goed, door Netflix zagen we een vernieuwing, natuurlijk, allemaal aankomen.
Reageer
avatar_ThomasNL92
04 nov 2014 13:02 -
Vevie, Gotham is een van hun toppers. Best wel logische keuze om hem te verlengen. Kijkcijfers van Gotham zijn erg goed
Reageer
Gotham