Gotham

8,0 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Netflix koopt wereldwijd rechten Gotham

In weer een baanbrekende deal heeft Netflix de exclusieve streamingsrechten van Gotham aangekocht. Niet alleen voor de Verenigde Staten, maar voor elk land waar Netflix te zien is.

Gotham, met in de hoofdrol onder andere Ben McKenzie, is een van de meest spraakmakende nieuwe series deze herfst in de V.S. De serie, die Fox vanaf 22 september gaat uitzenden, vertelt als grauwe misdaadserie de origine van de stad voor de gemaskerde held deze kwam redden. Met een uitgebreide marketingcampagne en hoge verwachtingen lijkt de serie bestemd om kijkcijferhit te worden. Daar gokt Netflix ook op met deze unieke deal met producent Warner Bros.

Buiten haar originele series om heeft Netflix wat moeite met internationale distributie rechten te stroomlijnen. In Nederland zijn er zowel series die Netflix V.S. wel heeft en andersom. Nu is Netflix het getouwtrek om rechten voor door een nieuwe serie meteen wereldwijd te kopen in elk gebied waar de dienst actief is. De deal gaat echter om streamen nadat het seizoen in haar thuisland volledig is uitgezonden in 2015. Of wij in Nederland eerder al van de serie kunnen genieten is nog niet bekend.
Vorige aflevering
Legend of Dark Knight: The Beginning...
Legend of Dark Knight: The Beginning...
05x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_4thaarts
04 sep 2014 13:57 -
"De deal gaat echter om streamen nadat het seizoen in haar thuisland volledig is uitgezonden in 2015." Dus nog steeds downloaden omdat je nog weken zo niet maanden achterloopt..
Reageer
avatar_Flash
04 sep 2014 15:19 -
Goed nieuws. Weken of maanden achterlopen heb ik zelf minder moeite mee. Er zijn voldoende andere series die ik dan kan kijken :-)
Reageer

Laatste nieuws

Disney+ heeft van verschillende series de premièredatum bekend gemaakt. Waaronder van Marvel's Loki, die niet de enige Marvel serie is die dit jaar verschijnt.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zal geen derde seizoen van The Twilight Zone (2019) verschijnen bij Paramount+, nu nog CBS All Access. "We hebben de verhalen verteld die we wilden vertellen."
Vandaag, 10:00
De Canadese medische dramaserie Transplant zal begin maart worden toegevoegd aan het aanbod van Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Life (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Televisieserie richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 14:00