Gossip Girl (2021)

7,0 / 10
50 min
Drama, Romantiek
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen voor Gossip Girl (2021)

HBO Max heeft Gossip Girl (2021) vernieuwd met een tweede seizoen. Het tweede deel van het eerste seizoen zal in november te zien zijn.

De beruchte Gossip Girl en de kijkers zullen deze groep bevoorrechte tieners kunnen blijven volgen. HBO Max heeft de tv-serie Gossip Girl (2021) vernieuwd met een tweede seizoen. Het vervolg, op de serie uit 2007, ging in juli in première en tot nu toe zijn er zes afleveringen uitgebracht. De overige zes afleveringen van het eerste seizoen zullen in november worden uitgezonden.Gossip Girl (2021) neemt kijkers mee terug naar de Upper East Side om een ​​nieuwe generatie New Yorkse privéschooltieners te ontmoeten die kennismaken met sociaal toezicht, zo'n negen jaar nadat de oorspronkelijke blogger-website er mee ophield. De serie onderzoekt hoeveel sociale media - en het landschap van New York zelf - in de tussenliggende jaren is veranderd. Hoewel de tijden zijn veranderd, kijkt Gossip Girl (Kristen Bell) nog steeds .
Vorige aflevering
Parentsite
Parentsite
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Vandaag, 14:02
1
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Vandaag, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Vandaag, 13:02
Netflix heeft een serieorder overhandigd aan een vierdelige, gelimiteerde seriebewerking van Anthony Doerr's Pulitzer Prize-winnende bestseller All the Light We Cannot See van Shawn Levy en Steven Knight.
Vandaag, 12:00
Na een verhitte biedingsstrijd heeft Hulu de drama Black Cake, van Women of the Movement-maker Marissa Jo Cerar, Oprah Winfrey 's Harpo Films en Aaron Kaplan 's Kapital Entertainment binnengehaald.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03