Good Trouble

7.6 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Freeform vernieuwt Good Trouble met derde seizoen

Good Trouble is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première in januari 2019. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.

Good Trouble is een spin-off van de serie The Fosters (2013). Als Callie (Maia Mitchell) en Marianna (Cierra Ramirez) naar Los Angeles vertrekken om daar hun volwassen leven te beginnen, zijn hun wegen aanvankelijk gescheiden maar toch verweven. Hun reis om de wereld te veranderen gaat gepaard met meer Good Trouble dan ze aankunnen.Freeform heeft nu al besloten dat Good Trouble een derde seizoen zal krijgen, ondanks het feit dat de kijkcijfers wat gedaald zijn. Callie en Marianna wonen in het tweede seizoen in een modieuze residentie in de binnenstad van Los Angeles, The Coterie. Terwijl ze vechten voor gelijkheid en leren hoe ze opkomen voor hun waarden, moeten ze ook alle uitdagingen van de jonge volwassenheid aangaan. Callie besluit vervolgens om bij Jamie (Beau Mirchoff) in te trekken en The Coterie achter zich te laten.

Naast Maia Mitchell en Cierra Ramirez hebben Sherry Cola, Tommy Martinez, Zuri Adele, Emma Hunton en Josh Pence rollen in de serie Good Trouble.
Vorige aflevering
Fragility
02x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Vandaag, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Gisteren, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Gisteren, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Gisteren, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Gisteren, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Gisteren, 10:00