Good Trouble

7.6 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Good Trouble krijgt tweede seizoen bij Freeform

Good Trouble is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première in januari 2019. Er is nu al besloten dat er een tweede seizoen komt.

Good Trouble is een spin-off van de serie The Fosters (2013), die is gestopt. Als Callie en Mariana naar Los Angeles vertrekken om daar hun volwassen leven te beginnen, zijn hun wegen gescheiden maar toch verweven. Hun reis om de wereld te veranderen gaat gepaard met meer Good Trouble dan ze aankunnen.

Maia Mitchell speelt de rol van Callie en Cierra Ramirez speelt Mariana. Andere acteurs zijn Tommy Martinez, Sherry Cola, Zuri Adele en Roger Bart.

Vorige aflevering
Disruptions
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sarlottje
06 feb 2019 17:37 -
Ik vroeg me af: kun je deze serie volgen als je the fosters niet hebt gezien, of mis je dan veel?
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender Starz heeft een pilot besteld van de horror-komedieserie Shining Vale. De serie wordt gemaakt door Sharon Horgan, bekend van Divorce
Vandaag, 09:00