Good Trouble

7.7 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Good Trouble krijgt tweede seizoen bij Freeform

Good Trouble is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première in januari 2019. Er is nu al besloten dat er een tweede seizoen komt.

Good Trouble is een spin-off van de serie The Fosters (2013), die is gestopt. Als Callie en Mariana naar Los Angeles vertrekken om daar hun volwassen leven te beginnen, zijn hun wegen gescheiden maar toch verweven. Hun reis om de wereld te veranderen gaat gepaard met meer Good Trouble dan ze aankunnen.

Maia Mitchell speelt de rol van Callie en Cierra Ramirez speelt Mariana. Andere acteurs zijn Tommy Martinez, Sherry Cola, Zuri Adele en Roger Bart.

Vorige aflevering
Trap Heals
Trap Heals
02x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sarlottje
06 feb 2019 17:37 -
Ik vroeg me af: kun je deze serie volgen als je the fosters niet hebt gezien, of mis je dan veel?
Reageer

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00