Good Trouble

7.7 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Freeform klaar voor derde seizoen Good Trouble

Freeform had al bekend gemaakt dat het derde seizoen van Good Trouble in februari van start zal gaan. Nu hebben ze twee video's vrijgegeven al voorproefje.

Eind december 2020 kwam Freeform met het bericht dat het derde seizoen van Good Trouble op 17 februari van start zal gaan. Nu is Freeform klaar om te starten en heeft twee video's uitgebracht. Eén met de recap van het eerste en tweede seizoen en een exclusieve trailer.

Ook hebben ze twee nieuwe terugkerende castleden toegevoegd voor het derde seizoen. Marcus Emanuel Mitchell en Jayson Blair voegen zich bij Maia Mitchell, Cierra Ramirez, Tommy Martinez, Sherry Cola, Zuri Adele, Emma Hunton en Josh Pence in de serie, die een spin-off is van The Fosters (2013). Good Trouble volgt Callie (Mitchell) en Mariana (Ramirez) terwijl ze voor het eerst op zichzelf wonen.

Dit werd er onthult over de nieuwe rollen;

Mitchell zal Dyonte spelen, een activist en organisator met een sterk gevoel van doelgerichtheid, een koesterende geest en een sluw, speels gevoel voor humor die samenwerkt met Malika (Zuri Adele).

Blair speelt Tony, een toegewijde en charismatische advocaat die werkt voor Kathleen Gale (Constance Zimmer). Zoals we eerder meldden, is Zimmer ook terugkerend bij de cast en zal hij dit seizoen ook een aflevering regisseren. "
Vorige aflevering
She's Back
She's Back
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is Unforgotten serie van de maand.
Vandaag, 18:00
Claire Foy zal de cast leiden van de Britse acht afleveringen van 60 minuten Britse thriller-serie Marlow van BritBox van Motive Pictures en Endeavour Content.
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van The 100. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Natalie Dormer ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Jessica Williams en Chris 'Comedian CP' Powell gaan samen met William Jackson Harper spelen in het tweede seizoen van Love Life.
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van DC's Stargirl gaat begin augustus in première bij The CW. Ondertussen is er ook al een derde seizoen aangekondigd.
Vandaag, 12:00