Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Freeform klaar voor derde seizoen Good Trouble

Freeform had al bekend gemaakt dat het derde seizoen van Good Trouble in februari van start zal gaan. Nu hebben ze twee video's vrijgegeven al voorproefje.

Eind december 2020 kwam Freeform met het bericht dat het derde seizoen van Good Trouble op 17 februari van start zal gaan. Nu is Freeform klaar om te starten en heeft twee video's uitgebracht. Eén met de recap van het eerste en tweede seizoen en een exclusieve trailer.

Video on youtube


Video on youtube


Ook hebben ze twee nieuwe terugkerende castleden toegevoegd voor het derde seizoen. Marcus Emanuel Mitchell en Jayson Blair voegen zich bij Maia Mitchell, Cierra Ramirez, Tommy Martinez, Sherry Cola, Zuri Adele, Emma Hunton en Josh Pence in de serie, die een spin-off is van The Fosters (2013). Good Trouble volgt Callie (Mitchell) en Mariana (Ramirez) terwijl ze voor het eerst op zichzelf wonen.

Dit werd er onthult over de nieuwe rollen;

Mitchell zal Dyonte spelen, een activist en organisator met een sterk gevoel van doelgerichtheid, een koesterende geest en een sluw, speels gevoel voor humor die samenwerkt met Malika (Zuri Adele).

Blair speelt Tony, een toegewijde en charismatische advocaat die werkt voor Kathleen Gale (Constance Zimmer). Zoals we eerder meldden, is Zimmer ook terugkerend bij de cast en zal hij dit seizoen ook een aflevering regisseren. "
Vorige aflevering
What Now?
What Now?
05x20
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Good Trouble