Good Trouble

7.7 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Good Trouble begin december te bekijken bij Videoland

De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.

The Fosters (2013) is als sinds een tijdje te bekijken bij Videoland, maar vanaf begin volgende maand zal ook de spin-off van deze serie te bekijken zijn bij de streamingdienst. Vanaf 7 december zal het eerste seizoen van Good Trouble namelijk verschijnen bij Videoland.

Beide series zijn oorspronkelijk afkomstig van Freeform. Waar The Fosters (2013) in 2018 werd beƫindigd is de spin-off in 2019 gestart. Van Good Trouble zijn ondertussen al twee seizoenen verschenen, maar alleen het eerste seizoen zal voor nu dus verschijnen bij Videoland. De serie is al wel vernieuwd met een derde seizoen, maar deze werd helaas uitgesteld vanwege het coronavirus.

Vorige aflevering
Trap Heals
Trap Heals
02x18
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01