Good Omens

7.6 / 10
56 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Good Omens in mei bij Amazon Prime Video

Op vrijdag 31 mei start de langverwachte verfilming van het fantasieboek Good Omens bij Amazon Prime Video.

In de serie Good Omens staan een pietluttige engel (Michael Sheen) en een dare devil (David Tennant) centraal. Zij zijn sinds hun leven als stervelingen bijzonder gesteld geraakt op het leven op aarde. Het is dan ook ontzettend slecht nieuws voor beiden dat de wereld op zaterdag vergaat, als de Hemel en de Hel hun zin krijgen. Aanstaande zaterdag, om precies te zijn. Net voor het avondeten. De legers van Goed en Kwaad verzamelen zich, Atlantis is herrezen en de spanning loopt op. Alles lijkt te gaan volgens het Goddelijke Plan, totdat blijkt dat de Antichrist nergens te bekennen valt.

Good Omens is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Terry Pratchett en Neil Gaiman. Het is een coproductie van Amazon Prime en BBC Two. De zesdelige serie is geregisseerd door Douglas Mackinnon. Neil Gaiman onthulde deze week dat acteur Benedict Cumberbatch, onder meer bekend van de series Sherlock en Patrick Melrose, de stem van (een geanimeerde) Satan zal verzorgen in de serie.

Vorige aflevering
The Very Last Day of the Rest of Their Lives
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
15 feb 2019 16:03 -
Nice, daar zit ik al een aardige tijd op te wachten :)
Reageer

Laatste nieuws

Nederlandse Disney+ abonnees hebben woensdag een e-mail ontvangen van Disney met de ogenschijnlijke mogelijkheid om voor zes dollar Hulu toe te voegen aan het huidige abonnement.
Vandaag, 09:00
De serie Oogappels, die ITV Studios Netherlands heeft gemaakt voor BNNVARA, zou vanaf 27 februari weer te zien zijn op NPO 1.
Vandaag, 08:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vierde seizoen van Supergirl. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het vijfde seizoen van Gotham. We geven twee blu-ray's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
CBS heeft twee van de titelpersonages gevonden voor de pilot van de komedieserie The Three of Us.
Gisteren, 14:00
Cleaning Up is een Britse dramaserie van de zender ITV. In 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit zes afleveringen.
Gisteren, 13:00
1