Good Omens

7.5 / 10
56 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Good Omens in mei bij Amazon Prime Video

Op vrijdag 31 mei start de langverwachte verfilming van het fantasieboek Good Omens bij Amazon Prime Video.

In de serie Good Omens staan een pietluttige engel (Michael Sheen) en een dare devil (David Tennant) centraal. Zij zijn sinds hun leven als stervelingen bijzonder gesteld geraakt op het leven op aarde. Het is dan ook ontzettend slecht nieuws voor beiden dat de wereld op zaterdag vergaat, als de Hemel en de Hel hun zin krijgen. Aanstaande zaterdag, om precies te zijn. Net voor het avondeten. De legers van Goed en Kwaad verzamelen zich, Atlantis is herrezen en de spanning loopt op. Alles lijkt te gaan volgens het Goddelijke Plan, totdat blijkt dat de Antichrist nergens te bekennen valt.

Good Omens is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Terry Pratchett en Neil Gaiman. Het is een coproductie van Amazon Prime en BBC Two. De zesdelige serie is geregisseerd door Douglas Mackinnon. Neil Gaiman onthulde deze week dat acteur Benedict Cumberbatch, onder meer bekend van de series Sherlock en Patrick Melrose, de stem van (een geanimeerde) Satan zal verzorgen in de serie.

Vorige aflevering
The Very Last Day of the Rest of Their Lives
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
15 feb 2019 16:03 -
Nice, daar zit ik al een aardige tijd op te wachten :)
Reageer

Laatste nieuws

Netflix de belangrijkste acteurs onthuld die een rol gaan spelen in Brand New Cherry Flavour.
Gisteren, 11:00
1
American Crime Story is een Amerikaanse anthologieserie van de zender FX. De serie ging in première in februari 2016.
Gisteren, 10:00
1
Gary Oldman gaat een rol spelen in Slow Horses, een nieuwe spionageserie die te zien zal zijn bij de streamingdienst Apple TV+.
Gisteren, 09:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op een jaarabonnement van Horrify. We mogen vijf abonnementen weggeven ter waarde van € 69,95 per stuk. Doe mee en maak kans op een jaarabonnement!
vrijdag, 14:00
Goliath is een Amerikaanse juridische dramaserie van Amazon Prime Video. De serie ging in première in oktober 2016.
vrijdag, 13:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
vrijdag, 11:59