Good Omens

7.5 / 10
56 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Good Omens in mei bij Amazon Prime Video

Op vrijdag 31 mei start de langverwachte verfilming van het fantasieboek Good Omens bij Amazon Prime Video.

In de serie Good Omens staan een pietluttige engel (Michael Sheen) en een dare devil (David Tennant) centraal. Zij zijn sinds hun leven als stervelingen bijzonder gesteld geraakt op het leven op aarde. Het is dan ook ontzettend slecht nieuws voor beiden dat de wereld op zaterdag vergaat, als de Hemel en de Hel hun zin krijgen. Aanstaande zaterdag, om precies te zijn. Net voor het avondeten. De legers van Goed en Kwaad verzamelen zich, Atlantis is herrezen en de spanning loopt op. Alles lijkt te gaan volgens het Goddelijke Plan, totdat blijkt dat de Antichrist nergens te bekennen valt.

Good Omens is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Terry Pratchett en Neil Gaiman. Het is een coproductie van Amazon Prime en BBC Two. De zesdelige serie is geregisseerd door Douglas Mackinnon. Neil Gaiman onthulde deze week dat acteur Benedict Cumberbatch, onder meer bekend van de series Sherlock en Patrick Melrose, de stem van (een geanimeerde) Satan zal verzorgen in de serie.

Vorige aflevering
The Very Last Day of the Rest of Their Lives
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
15 feb 2019 16:03 -
Nice, daar zit ik al een aardige tijd op te wachten :)
Reageer

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Gisteren, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Gisteren, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Gisteren, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
vrijdag, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
vrijdag, 12:00