Good Omens

7.6 / 10
54 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Good Omens in mei bij Amazon Prime Video

Op vrijdag 31 mei start de langverwachte verfilming van het fantasieboek Good Omens bij Amazon Prime Video.

In de serie Good Omens staan een pietluttige engel (Michael Sheen) en een dare devil (David Tennant) centraal. Zij zijn sinds hun leven als stervelingen bijzonder gesteld geraakt op het leven op aarde. Het is dan ook ontzettend slecht nieuws voor beiden dat de wereld op zaterdag vergaat, als de Hemel en de Hel hun zin krijgen. Aanstaande zaterdag, om precies te zijn. Net voor het avondeten. De legers van Goed en Kwaad verzamelen zich, Atlantis is herrezen en de spanning loopt op. Alles lijkt te gaan volgens het Goddelijke Plan, totdat blijkt dat de Antichrist nergens te bekennen valt.

Good Omens is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Terry Pratchett en Neil Gaiman. Het is een coproductie van Amazon Prime en BBC Two. De zesdelige serie is geregisseerd door Douglas Mackinnon. Neil Gaiman onthulde deze week dat acteur Benedict Cumberbatch, onder meer bekend van de series Sherlock en Patrick Melrose, de stem van (een geanimeerde) Satan zal verzorgen in de serie.

Vorige aflevering
The Very Last Day of the Rest of Their Lives
The Very Last Day of the Rest of Their Lives
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_renzoroy
15 feb 2019 16:03 -
Nice, daar zit ik al een aardige tijd op te wachten :)
Reageer

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Gisteren, 09:00