Gomorra (2014)

8.2 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Gomorra in januari bij Netflix

Gomorra (2014) is een misdaadserie van Sky Atlantic. Tot nu toe zijn er vier seizoenen verschenen bij de Italiaanse zender.

Gomorra (2014) is een serie die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Roberto Saviano. De serie neemt ons mee naar relaties tussen gangs, dealers en gewone burgers in Napels, Italië. Er wordt gestreden om de macht in de Italiaanse onderwereld en daarbij wordt niets geschuwd.

Het vierde seizoen van Gomorra (2014), bestaande uit twaalf afleveringen, wordt op 1 januari 2020 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Daarin zien we hoe er nieuwe bedreigingen en meedogenloze vijanden opdoemen. Intussen moet Gennaro ‘Genny’ Savastano (Salvatore Esposito) moeilijke beslissingen nemen om zijn familie te beschermen.

Vorige aflevering
Episode 12
Episode 12
04x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van Lock & Key zal dit najaar te zien zijn bij Netflix.
Vandaag, 15:00
Matthew Fox (Lost) zal samen met Joanne Froggatt (Downton Abbey) de hoofdrol spelen in Peacock 's Last Light , een seriebewerking gebaseerd op de bestverkochte apocalyptische thriller van Alex Scarrow
Vandaag, 14:00
De serie over niets heeft nu iets. In dit geval heeft Seinfeld een officiële trailer om zijn debuut volgende maand op Netflix aan te prijzen.
Vandaag, 13:00
1
Is er een mogelijkheid om terug naar Aarde te keren. In het tweede seizoen van Another Life wil Niko en haar bemanning niets liever.
Vandaag, 12:00
1
Mandy Patinkin en Violett Beane zijn gecast voor de Career Opportunities In Murder & Mayhem pilot bij Hulu. Marc Webb is de regisseur.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03