Gomorra (2014)

8.2 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Gomorra in januari bij Netflix

Gomorra (2014) is een misdaadserie van Sky Atlantic. Tot nu toe zijn er vier seizoenen verschenen bij de Italiaanse zender.

Gomorra (2014) is een serie die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Roberto Saviano. De serie neemt ons mee naar relaties tussen gangs, dealers en gewone burgers in Napels, Italië. Er wordt gestreden om de macht in de Italiaanse onderwereld en daarbij wordt niets geschuwd.

Het vierde seizoen van Gomorra (2014), bestaande uit twaalf afleveringen, wordt op 1 januari 2020 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Daarin zien we hoe er nieuwe bedreigingen en meedogenloze vijanden opdoemen. Intussen moet Gennaro ‘Genny’ Savastano (Salvatore Esposito) moeilijke beslissingen nemen om zijn familie te beschermen.

Vorige aflevering
Episode 12
Episode 12
04x12
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Terwijl we langzaam naar de eerste dag van de zomer kruipen heeft The CW al de plannen voor de herfst vrijgegeven.
Vandaag, 10:00
Het tweede seizoen van Why Women Kill zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Videoland.
Gisteren, 16:00
Het vierde seizoen van Black Lightning zal binnenkort te bekijken zijn bij Netflix. Het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie The Sister. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
NBC heeft vijf nieuwe castleden bekend gemaakt voor Hungry bekend gemaakt. Demi Lovato vervult de hoofdrol.
Gisteren, 13:00