Goliath

7.9 / 10
50 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Goliath vanaf 15 juni bij Amazon

Amazon heeft gemeld dat het tweede seizoen van de dramaserie Goliath, met Billy Bob Thornton in de hoofdrol, op 15 juni van start gaat.

De eens krachtige advocaat Billy McBride (Billy Bob Thornton) heeft een burn-out en besteedt meer tijd in een bar dan in de rechtszaal. De 16-jarige zoon van zijn vriend wordt gearresteerd voor een dubbele moord. Maar terwijl Billy, Patty (Nina Arianda) en het team beginnen te onderzoeken wat een open en gesloten moordzaak lijkt, beginnen ze een dodelijke samenzwering te ontwarren in de louche onderbuik van Los Angeles, waar drugs, onroerend goed en politiek met elkaar vermengen. Thornton won vorig jaar een Golden Globe voor zijn prestaties in het eerste seizoen.

Het nieuwe seizoen van acht afleveringen brengt ook Mark Duplass als Tom Wyatt, een succesvolle ontwikkelaar die Los Angeles een aparte skyline wil geven, Morris Chestnut als Chief Deputy District Attorney Hakeem Rashad, die een oude wrok koestert tegen Billy en Ana De La Reguera als Marisol Silva, een gemeenteraadslid die in de race is om de eerste Latina-burgemeester van Los Angeles te worden. Tania Raymonde en Diana Hopper keren ook terug als respectievelijk Brittany Gold en Denise McBride.

Seizoen twee is geproduceerd door Lawrence Trilling (Parenthood) en Geyer Kosinski (Fargo). De serie is gemaakt door David E. Kelley (Ally McBeal) en Jonathan Shapiro (The Practice).

Vorige aflevering
Joy Division
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Afgelopen donderdag is de zestienjarige acteur Logan Williams overleden. Williams speelde onder andere in The Flash van The CW.
Vandaag, 15:00
Eind volgende maand verschijnt het tweede seizoen van Before We Die op NPO Plus. Kort daarna is het seizoen ook wekelijks te volgen op NPO 3.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
1
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Gisteren, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Gisteren, 14:00