Goliath

7.9 / 10
50 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Goliath vanaf 15 juni bij Amazon

Amazon heeft gemeld dat het tweede seizoen van de dramaserie Goliath, met Billy Bob Thornton in de hoofdrol, op 15 juni van start gaat.

De eens krachtige advocaat Billy McBride (Billy Bob Thornton) heeft een burn-out en besteedt meer tijd in een bar dan in de rechtszaal. De 16-jarige zoon van zijn vriend wordt gearresteerd voor een dubbele moord. Maar terwijl Billy, Patty (Nina Arianda) en het team beginnen te onderzoeken wat een open en gesloten moordzaak lijkt, beginnen ze een dodelijke samenzwering te ontwarren in de louche onderbuik van Los Angeles, waar drugs, onroerend goed en politiek met elkaar vermengen. Thornton won vorig jaar een Golden Globe voor zijn prestaties in het eerste seizoen.

Het nieuwe seizoen van acht afleveringen brengt ook Mark Duplass als Tom Wyatt, een succesvolle ontwikkelaar die Los Angeles een aparte skyline wil geven, Morris Chestnut als Chief Deputy District Attorney Hakeem Rashad, die een oude wrok koestert tegen Billy en Ana De La Reguera als Marisol Silva, een gemeenteraadslid die in de race is om de eerste Latina-burgemeester van Los Angeles te worden. Tania Raymonde en Diana Hopper keren ook terug als respectievelijk Brittany Gold en Denise McBride.

Seizoen twee is geproduceerd door Lawrence Trilling (Parenthood) en Geyer Kosinski (Fargo). De serie is gemaakt door David E. Kelley (Ally McBeal) en Jonathan Shapiro (The Practice).

Vorige aflevering
Joy Division
Joy Division
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Vandaag, 12:00
1
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1