Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Barrie Stevens krijgt rol in Goede Tijden, Slechte Tijden

Barrie Stevens maakt in februari zijn opwachting in Meerdijk. Hij gaat in Goede Tijden, Slechte Tijden de rol van binnenhuisarchitect Rudie spelen.

"Het is geweldig", zegt de inmiddels 74-jarige Stevens over zijn soapdebuut. "Goede Tijden, Slechte Tijden is al 28 jaar een begrip in Nederland. Ik vind het een grote eer dat ik hier een rol in mag spelen. Het is zo'n geoliede machine. Van de productie, de schmink tot aan de catering", zei hij in gesprek met RTL Boulevard.

6895 BarrieStevens
Barrie Stevens

Stevens is tientallen jaren geleden bekend geworden door de televisieseries Ja zuster, nee zuster (als Bobbie) en Ti-Ta Tovenaar (als tovenaarsleerling Kwark). In 2018 nam hij deel aan het televisieprogramma Beter Laat Dan Nooit, samen met Peter Faber, Gerard Cox en Willibrord Frequin. In deze serie gaan de vier televisiecoryfeeën, die inmiddels allemaal op leeftijd zijn, gedurende een maand samen op reis.
Vorige aflevering
Aflevering 6056
29x211
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst