Goede Tijden, Slechte Tijden

7.8 / 10
25 min
Soap
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vier nieuwe mannen in Goede Tijden, Slechte Tijden

Op 3 september start seizoen 29 van Goede Tijden, Slechte Tijden bij RTL 4 met een splinternieuwe leader, gezongen door Lisa Lois.

Daarnaast nemen vier nieuwe mannen hun intrek in Meerdijk. Flo, Daan, Rover en Carlos zijn vanaf de start van het seizoen verwikkeld in bestaande verhaallijnen en zorgen voor flinke opschudding in Meerdijk, onder andere op het gebied van liefde.

Roel Dirven zet als Flo Wagenaar het leven van Lucas Sanders, die wel wat afleiding kan gebruiken, behoorlijk op zijn kop. Dorian Bindels is te zien als rechercheur Daan Stern. Hij heeft direct oog voor Aysen en de twee dagen elkaar op verschillende gebieden uit. Floris Bosma vertolkt de rol van Rover Dekker. In Canada is Rover in veel opzichten veranderd, maar dat geldt niet voor zijn liefde voor Kimberley. Joey Ferre speelt de Spaanse wijnhandelaar Carlos Ramirez en zorgt vanaf het eerste moment voor spanning, romantiek en actie.

6148 GTSTmannen
V.l.n.r. Flo, Daan, Rover, Carlos

Ook in Meerdijk heeft de tijd deze zomer niet stilgestaan. In twee maanden is het Aysen gelukt om de zwarte dag van haar huwelijk achter zich te laten, Rik is in slaap gehouden en vecht voor zijn leven, terwijl Sjors en Amir inmiddels opnieuw uit elkaar gegroeid zijn. De familie Sanders is ook twee maanden later nog van streek door wat er voor de zomer plaatsvond…

Goede Tijden, Slechte Tijden wordt geproduceerd door EndemolShine.

Vorige aflevering
Aflevering 6255
30x190
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2