Goede Tijden, Slechte Tijden

7.8 / 10
25 min
Soap
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Joke Bruijs komt terug in Goede Tijden, Slechte Tijden

Joke Bruijs, die in 2009, 2010 en 2011 te zien was in Goede Tijden, Slechte Tijden, gaat wederom haar personage Maria de Jong vertolken in de soapserie.

De 66-jarige actrice bevestigde aan het AD dat ze ongeveer een maand lang meespeelt in de serie van RTL 4. "Volgens mij ben ik voor het eerst op 22 november weer in de serie te zien", aldus de Rotterdamse, die vooral bekend is van haar rol in de komedieserie Toen Was Geluk Heel Gewoon.

Embed from Getty Images
Joke Bruijs met haar vriend in 2011

Bruijs verliet GTST omdat haar personage naar Canada verhuisde. "Ik kom weer even terug uit Canada. Er zijn weer veel nieuwe perikelen."

In Goede Tijden, Slechte Tijden speelt Bruijs de moeder van Rik de Jong (Ferry Somogyi). De serie is vanaf maandag 3 september weer op werkdagen te zien bij RTL 4 en op Videoland.
Vorige aflevering
Aflevering 6255
30x190
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2