Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Seizoenspremière GTST exclusief te zien in bioscopen

Voor het eerst organiseren RTL en EndemolShine in samenwerking met bioscoopketen Vue op donderdagavond 30 augustus een feestelijke seizoenspremière voor Goede Tijden, Slechte Tijden.

Diehard Goede Tijden, Slechte Tijden-kijkers die niet willen wachten tot de start van het nieuwe, 29e, seizoen kunnen op vijftien locaties van Vue als eerste in Nederland drie nieuwe afleveringen op het grote doek zien. Wat zijn de gevolgen van de doortrapte plannen van Loes en keert iedereen heelhuids terug na de zomercliffhanger? Bovendien geeft Goede Tijden, Slechte Tijden in alle vijftien vestigingen van Vue een figurantenrol weg.

5777 GTSTVue

De seizoenspremière op 30 augustus is in de volgende vestigingen te zien: Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Den Bosch, Eindhoven, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Vlaardingen, Nijmegen, Doetinchem, Deventer, Purmerend en Hilversum. In Vue Hilversum wordt de feestelijke seizoenspremière in de Dolby Cinema zaal bijgewoond door enkele castleden.

Op 3 september starten de uitzendingen van het 29e seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden bij RTL 4. Videoland zal de afleveringen ongetwijfeld weer iets eerder aanbieden.
Vorige aflevering
Aflevering 88
Aflevering 88
34x88
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Goede Tijden, Slechte Tijden