Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Guido Spek weg bij Goede Tijden, Slechte Tijden

Guido Spek laat zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) achter zich. De acteur die het personage Sjoerd Bouwhuis speelde, wil zich meer op nieuwe avonturen gaan richten.

"Ik heb het enorm naar mijn zin bij GTST. Ik ben altijd helemaal voor de rol gegaan, maar er zijn veel meer dingen die ik kan en wil doen: schrijven, het theater in en muziek maken", vertelde Spek aan RTL Boulevard.

De 28-jarige acteur besloot vorig jaar al dat hij wilde stoppen met zijn rol in de langstlopende soap van Nederland. "Ik lag in bad in een huisje in de bergen en had al een week niet meer naar sociale media gekeken. Dan komen de ideeën."

Embed from Getty Images
Guido Spek en zijn vriendin

Spek is niet bang dat hij de rol in Goede Tijden, Slechte Tijden gaat missen. Hij heeft de rol zeven jaar lang gespeeld. "Ik ben niet bang voor 'het grote zwarte gat', maar ik ben wel benieuwd of ik het publiek en de fans van Sjoerd zover kan krijgen om te gaan kijken naar wat Guido doet."

Spek staat vanaf september in de theaters met Late Lente. Daarnaast is hij bezig met het schrijven van liedjes en stort hij zich in een project met de naam Abroad-Caster.
Vorige aflevering
Aflevering 88
Aflevering 88
34x88
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Goede Tijden, Slechte Tijden