Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

RTL gaat zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden opnieuw opnemen

In Goede Tijden, Slechte Tijden komen thema’s en verhaallijnen voor die uit het leven zijn gegrepen. Dat is ook de kracht van de serie.

Dit jaar bleek de reeds opgenomen cliffhanger zo veel overeenkomsten te hebben met een recente gebeurtenis in het echte leven, dat RTL en producent EndemolShine hebben besloten een nieuwe zomercliff op te nemen.

Dit om eventuele pijnlijke paralellen met de werkelijkheid te voorkomen. Aan de zomercliff, een van de belangrijkste momenten voor de trouwe fans, wordt elk jaar veel aandacht besteed door de makers. De makers doen er alsnog alles aan om de GTST-fans te verrassen met een spannende afsluiter van het seizoen. Vanwege het opnieuw opnemen van de cliffhanger is deze aflevering niet op tijd klaar om vooruit te kunnen kijken op Videoland.

De zomercliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden is te zien op vrijdag 6 juli om 20.00 uur bij RTL 4.

5675 Zomercliff
Vorige aflevering
Aflevering 6034
29x189
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst