Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Tim Immers maakt comeback in Goede Tijden, Slechte Tijden

Twee bekende personages keren terug in Goede Tijden, Slechte Tijden. Het gaat om Mark en Marieke de Moor, waarbij de rol van Mark, net als 23 jaar geleden, wordt gespeeld door Tim Immers.

Actrice Lidewij Mahler vertolkt de rol van Marieke, de zus van Janine Elschot in de serie.

De twee oude bekenden zijn in in 1995 in seizoen vijf van Goede Tijden, Slechte Tijden als stel geëmigreerd naar Italië, maar inmiddels vinden ze het tijd de Toscaanse zon weer in te ruilen voor een plek in het vertrouwde Meerdijk. Ze willen daar een nieuw bestaan opbouwen, nadat ze alles zijn kwijtgeraakt. Het is iets dat het stel koste wat kost geheim wil houden en daarom houden ze de schone schijn op.

5166 Tim Immers
Lidewij Mahler en Tim Immers

Mark is door de jaren heen kunstenaar geworden en gaat samenwerken met Ludo en Bing. Mark en Marieke zijn ook nog steeds gelukkig getrouwd, maar ook daarbij is niet alles wat het lijkt en heeft Mark veel met Marieke te stellen. Vanaf maandag 17 mei (10 mei bij Videoland) is de familie de Moor weer te zien in de serie.

Het is inmiddels 23 jaar geleden dat Tim voor het laatst op de set van Meerdijk stond, maar zijn comeback voelt vertrouwd. “Ik vond het ongelooflijk spannend om weer voor het eerst op de set te staan na al die jaren. Gelukkig was het als vanouds en voelde het direct als een warm bad met bekende en nieuwe collega’s. Ik ben ontzettend blij dat ik weer deel uitmaak van de club.”

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met vrijdag van 20.00 uur tot 20.30 uur te zien bij RTL 4.
Vorige aflevering
Aflevering 88
Aflevering 88
34x88
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Goede Tijden, Slechte Tijden