Godfather of Harlem

8.1 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

EPIX bestelt tweede seizoen Godfather of Harlem

Godfather of Harlem is een Amerikaanse misdaadserie van de zender EPIX. De serie ging in première in september 2019.

Forest Withaker speelt in Godfather of Harlem de rol van de beruchte maffiabaas Bumpy Johnson. We pakken het verhaal van Bumpy op begin jaren 60 als hij terugkeert uit de gevangenis na een straf van tien jaar te hebben uitgezeten. Hij vindt de wijk, waar hij eens regeerde, terug in een bende. De straten worden nu geregeerd door de Italiaanse maffia. Bumpy moet met hen in gevecht om weer controle te krijgen over de wijk. Tijdens de brute oorlog vormt Bumpy een alliantie met Malcom X (Nigél Thatch). We zien de politieke opkomst van Malcolm X, in het vizier van sociale onrust en een wijkoorlog die de stad dreigt uiteen te scheuren.EPIX heeft besloten dat de serie Godfather of Harlem van producent ABC Signature een tweede seizoen zal krijgen. Dat seizoen zal weer uit tien afleveringen bestaan en de opnamen vinden later dit jaar plaats in New York.

Naast Whitaker en Thatch spelen ook Vincent D’Onofrio, lfenesh Hadera, Nigél Thatch, Paul Sorvino, Chazz Palminteri, Giancarlo Esposito, Lucy Fry, Kelvin Harrison Jr. en Antoinette Crowe-Legacy een rol in de EPIX-serie.
Vorige aflevering
Chickens Come Home to Roost
Chickens Come Home to Roost
01x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Vandaag, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
Gisteren, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
Gisteren, 11:00
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
Gisteren, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
Gisteren, 09:00
3