Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

EPIX bestelt tweede seizoen Godfather of Harlem

Godfather of Harlem is een Amerikaanse misdaadserie van de zender EPIX. De serie ging in première in september 2019.

Forest Withaker speelt in Godfather of Harlem de rol van de beruchte maffiabaas Bumpy Johnson. We pakken het verhaal van Bumpy op begin jaren 60 als hij terugkeert uit de gevangenis na een straf van tien jaar te hebben uitgezeten. Hij vindt de wijk, waar hij eens regeerde, terug in een bende. De straten worden nu geregeerd door de Italiaanse maffia. Bumpy moet met hen in gevecht om weer controle te krijgen over de wijk. Tijdens de brute oorlog vormt Bumpy een alliantie met Malcom X (Nigél Thatch). We zien de politieke opkomst van Malcolm X, in het vizier van sociale onrust en een wijkoorlog die de stad dreigt uiteen te scheuren.

Video on youtube


EPIX heeft besloten dat de serie Godfather of Harlem van producent ABC Signature een tweede seizoen zal krijgen. Dat seizoen zal weer uit tien afleveringen bestaan en de opnamen vinden later dit jaar plaats in New York.

Naast Whitaker en Thatch spelen ook Vincent D’Onofrio, lfenesh Hadera, Nigél Thatch, Paul Sorvino, Chazz Palminteri, Giancarlo Esposito, Lucy Fry, Kelvin Harrison Jr. en Antoinette Crowe-Legacy een rol in de EPIX-serie.
Vorige aflevering
Our Black Shining Prince
Our Black Shining Prince
03x10
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Godfather of Harlem